Jakub Forgács Rôzne Správy

Mamičky čaká v Bystrici veľká oslava. Míľa pre mamu s bohatým PROGRAMOM

Bystrické mamičky sa majú na čo tešiť: Vieme, ako sa bude pod Urpínom oslavovať ich najväčší sviatok!

Ilustračný obrázok k článku Mamičky čaká v Bystrici veľká oslava. Míľa pre mamu s bohatým PROGRAMOM
5
Galéria
Zdroj: TASR

V Banskej Bystrici sa chystá najväčšia oslava Dňa matiek. Míľa pre mamu sa bude konať v sobotu 13. mája v Mestskom parku pri bývalej Slovenke od 15:00 do 18:00. Vstup na podujatie, na ktorom nebude chýbať bohatý program, je voľný.

Hlavný program sa začína registráciou účastníkov Míľovej prechádzky o 15:00. O 15:15 vystúpi Detský folklórny súbor Prvosienka a o 16:00 otvoria Míľovú prechádzku.

Program bude pokračovať o 16:15 tanečný súbor Energy – vystúpenie detí zo ZŠ Sitnianska. O 16:30 sa môžete teši´t na Baby salsu – vystúpenie mamičiek z rodinného centra Hviezdička. O 16:45 sa predstavia deti z CVČ Havranské – Radvanské hviezdy s muzikálom Materinská láska. O 17:15 bude ukončená registrácie účastníkov Míľovej prechádzky a vyhlásenie výsledkov.

V sprievodnom programe budú pripravené skákacie hrady, cukrová vata, maľovanie na tvár, líčenie, zábavné stanovištia pre deti, drevený kolotoč, pohybové aktivity a prekážkové dráhy, či červený kríž. Účasť detí v rozprávkových kostýmoch je vítaná.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Míľa pre mamu
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM