Krimi

Kto môže za INCIDENT so SAVOM na bystrickej škole? Vyšetrovanie stále pokračuje

Polícia v súvislosti s prípadom začala ešte v apríli trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

Ilustračný obrázok k článku Kto môže za INCIDENT so SAVOM na bystrickej škole? Vyšetrovanie stále pokračuje
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Vyšetrovanie incidentu na základnej škole (ZŠ) na banskobystrickom sídlisku Sásová, pri ktorom jedna zo žiačok koncom apríla nevedomky požila tekutý dezinfekčný prostriedok, zatiaľ nebolo ukončené. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

„V prípade v súčasnosti stále prebiehajú procesné úkony. Bližšie informácie z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania nebudeme poskytovať,“ uviedla Kováčiková. Polícia v súvislosti s prípadom začala ešte v apríli trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

K incidentu na ZŠ Pieninská v Banskej Bystrici došlo koncom apríla po hodine telesnej výchovy, keď išli žiaci šiesteho ročníka späť do triedy na ďalšie vyučovanie. Jedno z dievčat sa napilo z vlastnej fľaše a obsah tekutiny vypľulo na dlážku. Dezinfekčný prostriedok vo fľaši mala zacítiť triedna učiteľka. Žiačka bola niekoľko dní hospitalizovaná v banskobystrickej detskej nemocnici.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM