Jakub Forgács Správy

Koronavírus: Bystrické ihriská aj park zívajú prázdnotou, FOTO

Pre koronavírus sú zavreté školy v meste a v krajine platia tvrdé preventívne opatrenia. Boli sme sa pozrieť, ako to aktuálne vyzerá v meste pod Urpínom.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus: Bystrické ihriská aj park zívajú prázdnotou, FOTO
19
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Ústredný krízový štáb vo štvrtok rozhodol o ďalších opatreniach pre spomalenie šírenia nového koronavírusu na území Slovenska. Okrem iného sú od piatka 6:00 zatvorené aj zábavné parky, diskotéky, lyžiarske strediská, rekreačné strediská i wellness centrá a aquaparky aj kúpeľné zariadenia a obmedzenia čakajú aj prevádzku obchodných centier (cez víkend bude možné nakúpiť len potraviny, lieky a drogériu).

Vzhľadom na to, že Bystrica od piatka zatvorila aj základné a materské školy, na úradoch platia mnohé obmedzenia a výučba neprebieha ani na stredných či vysokých školách v Bystrici, sme boli zvedaví, ako to vyzerá v uliciach nášho mesta.

Detské ihriská a aj tie multifunkčné na Fončorde v piatok predpoludním zívali prázdnotou. Veľký ruch nevládol ani v centre a na Námestí SNP, kde sme mladších ani nestretli a narazili sme iba na zopár ľudí, niektorých v rúškach. Prázdny bol aj Park pod Pamätníkom SNP, kde sa v čase našej návštevy nachádzalo iba minimum ľudí, pár mamičiek s kočíkmi či dve deti na detskom ihrisku.

Ako to v Bystrici vyzeralo v piatok 13. predpoludním si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Školy sú zatvorené, bystrické ihriská zívajú prázdnotou
19
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM