Jakub Forgács Rôzne Správy

Kde leží Syslia lúka či stred Slovenska? Skúste si KVÍZ o ZAUJÍMAVOSTIACH kraja

Jarné počasie priam láka spoznávať zaujímavé miesta v okolí. Vďaka nášmu kvízu dostanete hneď niekoľko tipov na výlety s rodinou či priateľmi.

Ilustračný obrázok k článku Kde leží Syslia lúka či stred Slovenska? Skúste si KVÍZ o ZAUJÍMAVOSTIACH kraja
Zdroj: TASR/Lukáš Mužla / Dnes24.sk

Nedávno sme vám priniesli kvíz o zaujímavých faktoch z miest Banskobystrického kraja ako aj o nárečových slovách. A keďže medzi čitateľmi zožali úspech, tentoraz sme vám pripravili desať otázok nielen o turistických zaujímavostiach, ktoré stoja za návštevu.

Preverte svoje vedomosti

Preskúšajte si svoje vedomosti o známych či menej známych miestach v Banskobystrickom kraji. Otestovať sa môžete prostredníctvom nášho jednoduchého kvízu.

Kliknite na KVÍZ: Poznáte zaujímavosti Banskobystric­kého kraja?

Ako to funguje?

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd.

Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Vylepšujte svoje skóre

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na Facebooku a pochváliť sa ním i s vašimi priateľmi.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM