Jakub Forgács Kultúra

FAŠIANGOVÁ paráda v Bystrici: TOP 3 akcie, kde sa zabavíte v maskách

Počas fašiangov prevláda bujará zábava, organizujú sa svadby, zabíjačky, karnevaly a sprievody. Hneď niekoľkých takýchto akcií sa dočkáme aj v Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku FAŠIANGOVÁ paráda v Bystrici: TOP 3 akcie, kde sa zabavíte v maskách
Zdroj: TASR

Zažiť fašiangovú atmosféru budete môcť už počas najbližšej soboty, 18. februára 2023 hneď na niekoľkých miestach pod Urpínom. Kde sa zabavíte v maskách?

Karneval aj zábava

V Kultúrnom dome v Podlaviciach bude v sobotu pripravený program pre malých i veľkých. Detský karneval v maskách so súťažami a množstvom zábavy s DJom Borisom prebehne od 15.00 do 18.00 hod. a od 19.00 hod. bude pokračovať Fašiangová zábava s tombolou a pochovávaním basy. Chýbať nebude ani kapustnica.

Pre deti aj rodičov

Fašiangový karneval si môžete prísť v sobotu o 16.00 hod. vychutnať aj do Robotníckeho domu. Mesto Banská Bystrica o tom informuje na sociálnej sieti so slovami, že na vás čaká zábava, súťaže, tanec a muzika. O program sa postará Tanečná škola Janette Fáberová, ktorá naučí vás i vaše ratolesti zaujímavé nové tance. „Chýbať nebude ani súťaž o najkrajšiu masku či najlepšie tancujúceho rodiča, promenáda všetkých masiek a diskotéka,“ dodáva mesto.

Fašiangová párty v maskách

Pre tých starších bude v sobotu o 19.00 hod. v Pilsner restaurant U Kemov Fašiangová párty v maskách. Tešiť sa môžete na Tataráčik, Šnytku a do náladičky vám zahrá DJ Ivan Vesel.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM