Jakub Forgács Správy

Zuzana napísala bystrickým zdravotníkom: TIETO slová skutočne zahrejú pri srdci

Hoci v slovenskom zdravotníctve nie je všetko ružové, aj tam sa nájde mnoho svetlých momentov. Dôkazom je aj správa od pani Zuzany.

Ilustračný obrázok k článku Zuzana napísala bystrickým zdravotníkom: TIETO slová skutočne zahrejú pri srdci
Zdroj: FNsP F. D. Roosevelta

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici zverejnila na sociálnej sieti správu od pani Zuzany. Ide o dcéru jedného z pacientov, ktorých v nemocnici operovali. Prinášame vám ju v plnom znení.

"Vážený tím Kliniky maxilofaciálnej chirurgie.

Prostredníctvom tohto emailu by som sa Vám chcela za celú moju rodinu úprimne a srdečne poďakovať za lekársku starostlivosť môjho otca Jána.

Môj otec bol operovaný v utorok 9. augusta 2022 s diagnózou rakoviny ústnej dutiny a domov odchádzal vo štvrtok 18. augusta, spokojný so starostlivosťou a nesmierne vďačný za Váš odborný, profesionálny a hlavne ľudsky prístup.

Veľké ĎAKUJEM patrí celému tímu ľudí – od diagnostikovania, predoperačných vyšetrení, samotnej náročnej operácie pod vedením primára MUDr. Rastislava Slávika, ako aj skvelej pooperačnej starostlivosti na lôžkovom oddelení, zdravotníckemu aj nezdravotníckemu personálu.

Otec sa zotavuje dobre, a už je to len hlavne na jeho chuti do ďalšieho života, fyzickom aj psychickom stave a následne doliečovacej liečbe ako to zvládne ďalej.

Ďakujem veľmi pekne.

Bez vás by mal môj otec oveľa kratší a neplnohodnotný život, dožitý v utrpení a bolesti."

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM