Katarína Oravská Kultúra

Brezno zažije žúrku tohto leta: Majk Spirit to rozbalí so svojou live šou

V piatok večer vystúpi v Brezne so svojou šou Majk Spirit. Jedna z našich najpopulárnejších hudobných hviezd súčasnosti.

Ilustračný obrázok k článku Brezno zažije žúrku tohto leta: Majk Spirit to rozbalí so svojou live šou
Zdroj: Webnoviny.sk

Sirius club Brezno je tunajší podnik, ktorý vyhľadávajú najmä mladí. Tento piatok tam opäť zavíta Majk Spirit so svojou live šou.

Na hudobnej scéne viac ako desaťročie

Majk Spirit patrí jednoznačne v súčasnosti k našim najväčším hudobným hviezdam. Na slovenskej scéne pôsobí od toku 2000. Do povedomia sa dostal ako člen bratislavskej skupiny H16. Podpísaný je pod EP nahrávkou Jednašestka ftvojom klube (2004) a štúdiovými albumami Kvalitný materiál (2006) a Čísla nepustia (2008). Spolupracoval s interpretmi ako MadSkill, Vec, Rytmus, Ego, Tina, Čistychov, A.M.O, Moja Reč, Orion, DJ Wich, Indy, Supercroo alebo Nironic

Platina za Nového človeka

Ako sólový interpret debutoval albumom Nový človek, ktorý vyšiel v novembri 2011. Na krste tejto nahrávky vo februári 2012 si za viac ako 8-tisíc predaných kópií prevzal platinovú platňu. Zaujímavosťou je fakt, že tento krst nesledovali len ľudia v Ateliéri Babylon, ale i jeho priaznivci na Facebooku. Na stránke ziveprenosy.sk ho pozeralo ďalších niekoľko tisíc ľudí nielen zo Slovenska.

Naj československý interpret

Rapper s občianskym menom Michal Dušička triumfoval na 14. ročníku ankety Slávik v kategóriách Objav roka i Videoklip roka (za videoklip ku skladbe Hip-Hop). V minulom roku sa stal najlepším československým interpretom MTV. Vďaka hlasom od fanúšikov vyhral kategóriu Najlepší interpret zo Slovenska/Českej republiky MTV Europe Music Awards.

Zdroj: Global24/ Siriusclub.sk

Majk Spirit
1
Galéria
Majk Spirit
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM