Jakub Forgács Správy

Župan Lunter má odvolené: Takto zareagoval na rad pred volebnou miestnosťou, FOTO

Možnosť hlasovať v parlamentných voľbách si nenechal ujsť ani predseda Banskobystrického samosprávneho kraja Ján Lunter. Odvolil na Univerzite Mateja Bela.

Ilustračný obrázok k článku Župan Lunter má odvolené: Takto zareagoval na rad pred volebnou miestnosťou, FOTO
8
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Naša krajina žije voľbami do Národnej rady Slovenskej republiky. Vo volebnom okrsku č. 1, na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, svoj hlasovací lístok vhodil do volebnej urny aj župan Banskobystrického samosprávneho kraja Jána Lunter. Voliť sa vybral krátko po 14:00 a vzhľadom na veľký záujem voličov si musel vystáť aj nemalý rad.

„V demokracii je príležitosť voliť to najdôležitejšie. Najdôležitejšie v tom zmysle, aby sme mohli zabezpečovať stále, krok za krokom, lepšiu a lepšiu spoločnosť. Pokiaľ sa budeme vyhýbať voľbám, tak to dobre nepôjde,“ odpovedal na našu otázku, prečo je podľa neho dôležité ísť voliť.

Zareagoval aj na dlhý rad pred volebnou miestnosťou: „Možno sme trafili taký čas, ale verím, že je to aj signál, že naši občania považujú stále za dôležitejšie, aby k voľbám prišli. Dúfam, že takéto rady budú až do konca volieb.“

Ako sme sa dozvedeli, volebný deň sa chystá stráviť ešte prechádzkou a večer sa bude zaujímať, ako to celé dopadne. "Teším sa na výsledok,“ dodal Lunter.

Celé video, ako volil predseda Banskobystrického samosprávneho kraja v Banskej Bystrici, si môžete pozrieť na našom facebookovom profile!

V OBRAZOCH: Predseda BBSK odovzdal svoj hlas v parlamentných voľbách
8
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM