Jakub Forgács Správy

Zimné radovánky nad Bystricou. Na Šachtičkách sa na Štedrý deň nebude iba sánkovať

Milujete sneh a radi si ho užijete aj počas najkrajších sviatkov roka? Potom sa rozhodne oplatí vyraziť na Šachtičky. Bude poriadne veselo!

Ilustračný obrázok k článku Zimné radovánky nad Bystricou. Na Šachtičkách sa na Štedrý deň nebude iba sánkovať
23
Galéria
Zdroj: TASR

„Vianočná sánkovačka pre otcov s deťmi 2016 je vlastne vianočná guľovačka, stavanie snehuliaka, sviečka pod nosom, drobné omrzliny, čaj s termosky a všetky tie zážitky, ktoré môžeme dať svojim deťom z pochopiteľných dôvodov jedine v neprítomnosti mamy.“ uvádzajú organizátori nevšedného podujatia.

„Mamy pripravujú štedrovečerný stôl a domácu pohodu. Otcovia vyrážajú na "sebazničujúcu“ jazdu s deťmi. Štart je 24. decembra o 10:00 na parkovisku pred hotelom Šachtička," píše sa vo facebookovej udalosti podujatia.

Podľa organizátorov sú cieľom premočené a do červena vymrznuté deti, prípadne s drobnými zraneniami, ktoré k tomu patria. „Toto by sme mali docieliť cca do 12:00, prípadne podľa podmienok a individuálnych preferencií,“ píšu ďalej.

Výbavou zúčastnených môžu byť akékoľvek pomôcky pre prácu so snehom a pohyb na ňom, dobrá nálada, sušienky a čaj. Povolené sú doplnky nezdravej výživy. „Pozor, sánkujeme sa za každého počasia…nie je umenie sa spustiť na snehu, ale bez neho je to poriadna výzva,“ dodávajú organizátori.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj krásu nočného centra Bystrice v predvianočnom ča­se!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Krása Vianoc v uliciach nočnej Bystrice
23
Galéria
Foto: Peter Braciník
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM