Jakub Forgács Hokej

Zaslúžená pocta pre Handzuša s Ďatelinkom: Bystrickí barani sa zaradili medzi trojicu hráčov uplynulého týždňa

Ich výkony v lige nezostali prehliadnuté. Bystrický center Michal Handzuš a obranca Ivan Ďatelinka sa stali dvomi z troch hráčov uplynulého týždňa v Tipsport lige.

Ilustračný obrázok k článku Zaslúžená pocta pre Handzuša s Ďatelinkom: Bystrickí barani sa zaradili medzi trojicu hráčov uplynulého týždňa
Zdroj: TASR

Hráčmi uplynulého týždňa v hokejovej Tipsport Lige sa stali skúsení harcovníci Michal Handzuš z Banskej Bystrice, Peter Bartoš z Košíc a obranca „baranov“ Ivan Ďatelinka. Mená ocenených v pondelok zverejnila oficiálna webstránka najvyššej slovenskej súťaže.

Handzuš mal pomalší rozbeh do sezóny, keď počas septembra a októbra v 17 zápasoch nestrelil ani gól. V novembri sa však majster sveta z roku 2002 opäť dostal do formy. Centrovi (38) sa mimoriadne darilo v uplynulom týždni, keď si na svoje konto pripísal päť gólov a jednu asistenciu. Z toho až dva góly mali prívlastok víťazné.

Ďatelinka nazbieral v uplynulom týždni jeden gól a dve asistencie. Okrem pomoci ofenzíve B. Bystrice si skvele plnil aj obranné úlohy, o čom svedčí až deväť plusových bodov. Vyšiel mu predovšetkým zápas v Žiline, kde si okrem gólu a asistencie pripísal až päť plusiek.

Čítajte tiež:

Pozrite si kompletnú tabuľku Tipsport Ligy.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM