Stanislav Černák Krimi

Zaľúbenci fotili svadobné zábery, zrazu ich oblial studený pot: Toto by ženích nečakal ani v zlom sne!

Na tento deň veruže čerství novomanželia len tak ľahko nezabudnú. To, čo sa stalo ženíchovi, by nik nečakal ani v zlom sne...

Ilustračný obrázok k článku Zaľúbenci fotili svadobné zábery, zrazu ich oblial studený pot: Toto by ženích nečakal ani v zlom sne!
Zdroj: Dnes24.sk

Areál Zvolenského zámku je vyhľadávaným a obľúbeným svadobným miestom mnohých novomanželov. Avšak, to čo sa stalo pred pár dňami, by nečakal veruže nik. Na facebooku sme zahliadli správu od Gabriely Halajovej so žiadosťou o pomoc. Čítajte, čo sa jej udialo.

„V piatok 15.mája v čase od 12:00 hod. do 13:30 hod. som fotila kolegovi svadbu v areáli Zvolenského zámku. Počas fotenia mu niekto odcudzil fotoaparát s príslušenstvom. Nachádzal sa v šedom dvojkomorovom batohu značky Vanguard. Bol v ňom fotoaparát Canon 400D, blesk Canon EX 580 II, objektívy Canon 17– 40 f 4, Canon 100 f 2,8 Canon 70–200,f 2,8 II a príslušenstvo. Ak by mi niekto vedel poskytnúť bližšie informácie, kontaktujte ma prosím na čísle. 0907 878766. Odmena istá. Naposledy sa nachádzal v ľavej časti príchodovej cesty na Zvolenský zámok.“

Tento vskutku netradičný čin nás zaujal a spojili sme sa s Gabrielou. „Kamarátovi som bola fotiť svadbu. Fotili sme vyššie, ako sme nechali veci, ktoré boli na jednom mieste. Trošku sme sa presunuli a medzitým to niekto zobral. K dispozícii sú nejaké kamerové záznamy, ktoré už vyšetruje polícia,“ vysvetlila pre náš portál.

Tento prípad už majú v rukách muži zákona. „Dňa 15. 5. 2015 došlo pri Zvolenskom zámku ku krádeži fotoaparátu s rôznym príslušenstvom. V batohu, ktorý bol majiteľovi odcudzený sa okrem fotoaparátu nachádzal blesk, tri kusy objektívov, viacero pamäťových kariet, 16 kusov tužkových batérii, nabíjačka na tužkové batérie a nabíjačka na batérie fotoaparátu. Majiteľovi vznikla krádežou škoda v celkovej výške 2 000 eur. V danej veci sme prijali trestné oznámenie a v súvislosti s prípadom bude začaté trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

V našej fotogalérii nájdete ešte poslednú fotku svadobčanov a batoh pred jeho krádežou. Majiteľ drahého príslušenstva Andrej Kulhány nám poslal aj pár fotiek odcudzených vecí.

Foto: Gabriela Halajová

Šok pri fotení svadby: Ešte cvakli posledný záber a oblial ich pot
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM