Jaroslav Dodok Rôzne

Keď Bystricou hýbu emócie... Výnimočné momenty zachytené na VIDEÁCH!

Naše mesto nemusí spomínať len na staré dobré časy. Banská Bystrica, srdce Slovenska, sa pýši aj jedinečnými okamihmi, ktoré vznikli počas uplynulých mesiacov. Vybrali sme pre vás dojemné aj vtipné zábery, ktoré stoja za zhliadnutie...

Ilustračný obrázok k článku Keď Bystricou hýbu emócie... Výnimočné momenty zachytené na VIDEÁCH!
Zdroj: Dnes24.sk

Hug Day

Banská Bystrica sa stala centrom medzinárodného dňa objatí. V roku 2012 skupinka odvážnych študentov na námestí rozdávala prvé objatia, ktoré sa neskôr rozšírili do 27 krajín sveta. Dojímavé okamihy z prvých objatí rozdaných na námestí si môžete pozrieť v našej galérii.

Štvorylka

Námestie plné tancujúcich študentov. Všetci dokonale zladení, v rovnakých tričkách, v rovnakom rytme. Tancujúci na živo. Presne tak vyzerá každoročný pokus o prekonanie rekordu v našom meste. Toto netradičné tanečné podujatie pravidelne navštevujú malí aj veľkí. Ako vyzerá synchrónia uvidíte na záberoch.

Bubble Day

Tisícky lietajúcich bublín. Malých, veľkých, farebných aj voňavých. Presne tak vyzeral Deň bublín v našom meste. V deťoch bublinky vzbudzujú zvedavosť, v mladých túžbu praskať ich a pre dospelých sú zas spomienkami na svoje detstvo. Rozjasnené tváre vám vo videjku dodajú poriadny kus pozitívnej energie.

Letecké zábery

Naše mesto ako na dlani. Toto video iba podčiarkuje známe príslovie: Za živa v Bystrici, po smrti v nebi. Pozrite si Banskú Bystricku z leteckej perspektívy…

Oslava Stanley cup-u

Nezabudnuteľné chvíle, ktoré si pamätá každý Bystričan. Hokejový ošiaľ, ktorý sme mohli zažiť vďaka Handzušovi. Zimomriavky na tele. Pozrite si nespútanú radosť tisícok športových nadšencov.

Prečítajte si:

Rozkvitli sídliská aj námestie: Zábery, zachytávajúce krásu jari v Bystrici FOTO

VIDEÁ, ktoré zachytávajú čaro Bystrice
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM