Správy

Vypočutie uchádzačov na riaditeľa Múzea SNP bude verejné: Klásť otázky môžete aj vy

V rámci verejného vypočutia budú uchádzači prezentovať svoje projekty riadenia a rozvoja Múzea SNP. Verejnosť má možnosť klásť uchádzačom otázky elektronickou formou

Ilustračný obrázok k článku Vypočutie uchádzačov na riaditeľa Múzea SNP bude verejné: Klásť otázky môžete aj vy
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Verejné vypočutie uchádzačov o funkciu riaditeľa Múzea Slovenského národného povstania (SNP) v Banskej Bystrici sa uskutoční 29. marca na pôde Ministerstva obrany (MO) SR v Bratislave. Svoje projekty by mali pred komisiou predstavovať Pavel Mičianik a Marian Uhrin. Otázky im môže poslať aj verejnosť. Vyplýva to z informácií zverejnených na stránke MO SR.

V rámci verejného vypočutia budú uchádzači prezentovať svoje projekty riadenia a rozvoja Múzea SNP. Verejnosť má možnosť klásť uchádzačom otázky elektronickou formou, treba ich zaslať na e-mailovú adresu muzeumsnp.verejnevypocutie@mod.gov.sk najneskôr do 28. marca do 6.00 hod.

Verejné vypočutie sa bude vysielať naživo na profile MO SR na sociálnej sieti.

Múzeum SNP v súčasnosti vedie na základe dočasného poverenia Marian Uhrin. Dlhoročným riaditeľom múzea bol až do septembra 2021 Stanislav Mičev, ktorého vlani odvolala ministerka kultúry. Od začiatku roka patrí múzeum do rezortu obrany.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Exponáty Múzea SNP
5
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM