Jakub Forgács Krimi

Vybral sa do bystrického fitka, ale nie cvičiť: Polícia pátra po mužovi z VIDEA

Spoznávate muža na záberoch? Podľa slov polície ide o osobu, ktorá by mohla poskytnúť ku krádeži bližšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Vybral sa do bystrického fitka, ale nie cvičiť: Polícia pátra po mužovi z VIDEA
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Banskobystrickí policajti vyšetrujú prípad krádeže, ku ktorému došlo v noci na štvrtok (28.5.) na Tatranskej ulici v Banskej Bystrici. Informujú o tom krajskí policajti na svojej facebookovej stránke.

„Neznámy páchateľ vošiel násilným spôsobom cez zadné vchod do fitnescentra, pričom poškodil dvere a z vnútorných priestorov ukradol z kovovej pokladničky finančnú hotovosť,“ píšu muži zákona.

„Neznámy muž si odniesol z fitnescentra aj mincovník s pe­niazmi, nachádzajúci sa vedľa kovovej pokladničky,“ uviedli policajti s tým, že v prípade už bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.

Polícia touto cestou žiada občanov o pomoc a spoluprácu pri stotožnení muža na videozázname. „Ide totiž o osobu, ktorá by mohla k uvedenej krádeži pos­kytnúť bližšie informácie. Ak by niekto osobu na zázname spoznal alebo by k nej vedel podať akékoľvek bližšie informácie, prosím oznámte tieto na známom telefónnom čísle 158, alebo aj priamo tu na oficiálnej stránke polície Banskobystrického kraja do súkromnej správy,“ dodávajú muži zákona.

Videozáznam z fitnescentra si môžete pozrieť pod testom alebo TU!

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM