Jakub Forgács Krimi

Vodička medzi Bystricou a Breznom vrazila do kolóny. Medzi zranenými aj 3-ročný chlapček, FOTO

Podľa slov polície vodička neskoro zareagovala na dopravnú situáciu pred jej vozidlom a bez brzdenia narazila do posledného vozidla v kolóne.

Ilustračný obrázok k článku Vodička medzi Bystricou a Breznom vrazila do kolóny. Medzi zranenými aj 3-ročný chlapček, FOTO
3
Galéria

Dopravná nehoda sa stala na ceste 1/66 pri Slovenskej Ľupči. „Vodička s malými deťmi v aute sa dostatočne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke. Neskoro zareagovala na dopravnú situáciu pred jej vozidlom a bez brzdenia narazila do posledného vozidla v kolóne. Vozidlo po náraze odhodilo do protismeru, kde zostalo stáť na krajnici,“ informovali muži zákona na svojej krajskej facebookovej stránke.

„Pri nehode sa ľahko zranil 3-ročný chlapček a taktiež vodička a spolujazdkyňa druhého auta,“ píšu ďalej policajti.

„Mamičky sa musia počas šoférovania sústrediť často na viac vecí ako bežný vodič. Bezpečná jazda si pritom vyžaduje plnú koncentráciu. Mnohí rodičia nemajú s deťmi v aute žiaden problém, iné deti začnú plakať už keď vidia sedačku v aute,“ dodali policajti s tým, že ak ste v aute s dieťaťom sám či sama, nezabúdajte, že prvoradá je bezpečnosť a to aj navzdory plačúcemu dieťaťu.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Nehoda pri Slovenskej Ľupči si vyžiadala viacerých zranených
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM