Aktualizované Jakub Forgács Správy

Vodiči čakajú, dopravu riadi polícia: Ako to vyzerá po UZAVRETÍ mosta a R1? VIDEO a FOTO

Aktuálnu situáciu po radikálnych dopravných obmedzeniach v Banskej Bystrici sme boli mapovať priamo na mieste.

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Dopravu v Banskej Bystrici a v okolitých obciach vo štvrtok skomplikovali výrazné dopravné obmedzenia. Dôvodom boli opatrenia, ktoré boli prijaté v súvislosti s havarijným stavom mosta v Kremničke. Pre chodcov i vodičov uzavreli nielen samotný most, ale aj rýchlostnú cestu R1, ktorá pod ním vedie.

Mnohí vodiči vo štvrtok večer na dlhé desiatky minút uviazli v kolónach. Na križovatku k spomínanému mostu sme sa preto vybrali aj v piatok okolo 8.15 hod. ráno, aby sme pre vás zachytili aktuálnu situáciu.

Už cestou Radvaňou sme na križovatkách a priechodoch pre chodcov stretávali dvojice policajtov, ktorí stáli pri vypnutých semaforoch a riadili premávku. Dlhšie čakanie sme zaznamenali až pri samotnej odbočke k mostu, kde policajti striedavo púšťali vodičov. Okrem osobných áut a MHD stáli v kolónach aj kamióny.

Ako informuje Zelená vlna STVR na sociálnej sieti, vodiči sa za Sliačom smerom do Banskej Bystrice zdržia viac ako hodinu. Polícia vodičom, ktorí smerujú po ceste R1 od Bratislavy na Banskú Bystricu, prípadne majú plánovanú cestu smer Donovaly a ďalej, odporúča, aby použili zjazd na Kremnicu/Kremnické Bane a využili trasu v smere na Martin. V opačnom smere odporúčajú vyhnúť sa prejazdu Banskou Bystricou.

Zábery si môžete pozrieť na priloženom videu a vo fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

OBRAZOM: V Bystrici sa pre uzavretý most tvoria kolóny, premávku riadi polícia
11
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM