Krimi

Vodič (53) pri nehode v Bystrici poškodil niekoľko áut. Nafúkal vyše 2,5 promile

Pod nehodu na bystrickom sídlisku sa podpísal alkohol. Takto ju opísali muži zákona...

Ilustračný obrázok k článku Vodič (53) pri nehode v Bystrici poškodil niekoľko áut. Nafúkal vyše 2,5 promile
Zdroj: Policajný zbor SR

V utorok o 20:18 došlo na Tatranskej ulici v Sásovej k nehode. Podľa slov polície sa pod ňu podpísal alkohol.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodič (53) vozidla Dacia Duster jazdiaci pod vplyvom alkoholu, sa plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, v dôsledku čoho prednou časťou vozidla narazil do pravej prednej časti zaparkovaného vozidla Peugeot 508 a toto vozidlo náraz posunul do ďalšieho zaparkovaného vozidla Škoda Octavia, ktoré tiež poškodil.“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Následne vodič vozidla Dacia Duster narazil do ďalších dvoch vozidiel a to do vozidla Škoda Rapid a Toyota Corolla, pričom došlo aj ku vzájomnému kontaktu vozidiel Škoda Rapid a Toyota Corolla,“ pokračovala policajná hovorkyňa.

„Po dopravnej nehode sa vodič podrobil dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom (v prepočte viac ako 2,5 promile alkoholu),“ uviedla Kováčiková s tým, že mu bol zadržaný vodičský preukaz. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. „Škoda na vozidlách je 9 500 eur,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM