Jakub Forgács Krimi

Vo výrobnej hale vypukol ničivý požiar: Hasiči pri boji s plameňmi museli strhnúť strechu aj múry!

Plamene zachvátili výrobnú halu na nábytok. Pri zásahu museli hasiči strhnúť aj jej strechu a múry. Ničivý požiar napáchal škody, ktoré predbežne vyčíslili na 80 000 eur.

Ilustračný obrázok k článku Vo výrobnej hale vypukol ničivý požiar: Hasiči pri boji s plameňmi museli strhnúť strechu aj múry!
Zdroj: Webnoviny.sk

„V stredu bol krátko pred 21:00 ohlásený požiar výrobnej haly na nábytok v obci Ľubietová, okres Banská Bystrica,“ informoval Erik Piater, hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a Záchranného zboru v Banskej Bystrici, podľa ktorého pri ňom zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici a z Brezna, ale aj dobrovoľný hasičský zbor Ľubietová.

Ako pokračoval, hasili ho viacerými hasiacimi prúdmi s následným strhávaním strešnej konštrukcie a múrov. „Pri požiari nedošlo k zraneniu osôb. Hasiči museli kvôli silnému zadymeniu pri požiari používať dýchacie prístroje,“ povedal Piater, ktorý dodal, že následkom požiaru vznikla majiteľovi haly priama materiálna škoda, ktorá bola predbežne vyčíslená na sumu 80 000 eur. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM