Jakub Forgács Rôzne

Pestré šialenstvo v uliciach Bystrice. Oficiálne VIDEO z najfarebnejšieho behu

Pestrý beh mestom si nenechali ujsť stovky Bystričanov. Vysmiaty primátor, úchvatné letecké pohľady aj hromadné vyhadzovanie farieb. To všetko sa dostalo do videa z nevšednej akcie!

Ilustračný obrázok k článku Pestré šialenstvo v uliciach Bystrice. Oficiálne VIDEO z najfarebnejšieho behu
Zdroj: YouTube.com

Pohľad na zafarbených bežcov sa prednedávnom naskytol domácim aj návštevníkom mesta pod Urpínom. Zdolávali 5-kilometrovú trať v uliciach, pričom boli obhadzovaní farbami. A dôvod? Premiéra podujatia Farbám neujdeš v meste pod Urpínom.

V sobotu 4. júna sa v dave stoviek Bystričanov objavil aj primátor Ján Nosko, no nechýbal ani známy YouTuber Matúš či hokejisti HC' 05 iClinic Banská Bystrica. Ani oni si nenechali ujsť príležitosť, zabaviť sa na najfarebnejšom be­hu.

Svetlo sveta iba prednedávnom uzrelo video z tejto nevšednej akcie. Vo vyše troch minútach zachytáva zábery priamo z behu, ale aj radosť z pestrých ľudí v uliciach či letecké zábery parku pod Pamätníkom SNP alebo sprievodné akcie.

Oficiálne video z banskobystrického behu Farbám neujdeš nájdete v priloženej videogalérii! Nájdete sa tiež na záberoch? :)

Čítajte tiež:

FOTO: Centrum Bystrice hýrilo farbami. Medzi stovkov pestrých bežcov aj známy YouTuber a barani

VIDEO: Beh Farbám neujdeš v uliciach Bystrice
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM