Jakub Forgács Rôzne Správy

Veronikin PRÍBEH si získal srdcia Bystričanov: Dokáže šľachetné gesto spustiť reťaz pomoci?

Neznámy džentlmen z bystrickej kaviarne sa postaral o vlnu pozitívnych reakcií a obdarovaná Veronika to nechce nechať len tak. Počuli ste už o filme Pošli to ďalej?

Ilustračný obrázok k článku Veronikin PRÍBEH si získal srdcia Bystričanov: Dokáže šľachetné gesto spustiť reťaz pomoci?
Zdroj: TASR

Bystričanka Veronika na sociálnej sieti zverejnila príbeh, ktorý zažila v sobotu večer v jednej z banskobystrických kaviarní na sídlisku Fončorda. V tej chvíli ešte ani len netušila, akú odozvu jej príspevok bude mať.

Nečakaná láskavosť

V kaviarni som si objednala kapučíno a koláčik a keď som išla zaplatiť, čašníčka mi povedala, že to vyplatil pán, ktorý tam sedel, keď som prišla a medzitým už odišiel," uviedla Veronika vo svojom príspevku. Ako spomenula, podľa slov čašníčky chcel pán takýmto spôsobom niekomu spraviť radosť.

Veronika sa tajomnému darcovi chcela poďakovať aj touto formou. „Vôbec som to nečakala a rada by som povedala, že mi to super padlo po fakt náročnom týždni,“ dodala s úsmevom.

Ďalšie aktuálne správy

Pošli to ďalej

Po zverejnení Veronikinho príbehu pribudli na príspevku v priebehu pár hodín stovky lajkov a reagovali naň desiatky komentárov, ktoré neznámeho pána označovali za „frajera“ či „džentlmena“. Viacerí si pritom spomenuli na film Pošli to ďalej, v ktorom sa na podnet malého chlapca spustila reťazová reakcia pomoci druhým.

„Nečakala som toľko reakcií, zámerom bolo sa naozaj len poďakovať, ak si to pán prečíta. Na druhej strane, vidím, že asi všetci potrebujeme vidieť, že ľudia sú k sebe dobrí a práve malé láskavosti sú povzbudením a pohladením pre dušu. Pritom je to pre niekoho drobnosť, ale pre mňa v tej chvíli to bolo krásne gesto,“ povedala Veronika pre spravodajský portál Dnes 24. Zároveň sa sama rozhodla, že chce túto láskavosť „posunúť ďalej“ a potešiť niekoho iného, k čomu sa rozhodli pridať aj ďalší komentujúci.

Možno sa tak nečakaného prekvapenia dočkáte aj vy. Alebo sa pridáte hneď a odštartujete svoju vlastnú „reťaz“?

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť aj úchvatné zábery, ktoré sme nafotili pri západe slnka na Panskom dieli.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality z Banskej Bystrice

V OBRAZOCH: Úchvatné zábery západu slnka na Panskom dieli
21
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM