Jakub Forgács Správy

Veľká pocta pre bystrickú nemocnicu: Jedna z kliník získala najvyššie OCENENIE

V bystrickej nemocnici poskytujú komplexnú liečbu cievnych mozgových príhod v nadregionálnom význame.

Ilustračný obrázok k článku Veľká pocta pre bystrickú nemocnicu: Jedna z kliník získala najvyššie OCENENIE
3
Galéria
Foto: Peter Matas / Zdroj: FNsP F. D. Roosevelta

Iniciatíva Angels koncom mája ocenila v Mníchove na European Stroke Organization Conference II. Neurologickú kliniku SZU tým najvyšším ocenením, Diamantovou plaketou, za vysokú úroveň kvality diagnostiky a liečby pacientov s cievnou mozgovou príhodou. Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica o tom informuje na sociálnej sieti.

"Poďakovanie patrí celému multidiscipli­nárnemu tímu kolektívu lekárov a sestier II. Neurologickej kliniky SZU, špeciálne tímu cerebrovaskulárnej jednotky, kolektívu lekárov, sestier a rádiologických laborantov Oddelenia rádiológie a tak isto kolektívu lekárov a sestier II. Kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny SZU, ktorí zabezpečujú anestézu u pacientov, ktorí sa podrobujú endovaskulárnemu ošetreniu,“ odkázala MUDr. Martina Martiníková, prednostka II. Neurologickej kliniky SZU.

„V našej nemocnici poskytujeme komplexnú liečbu cievnych mozgových príhod v nadregionálnom význame. Pacienti sú k nám privážaní aj zo širšieho regiónu ako je Banskobystrický kraj,“ dodáva nemcnica.

Na jednej z fotografií je MUDr. Jakub Javorský pri preberaní plakety v Mníchove s konzultantkou Iniciatívy Angels PharmDr. Dianou Urbáni.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Neurologickú kliniku SZU s tým najvyšším ocenením
3
Galéria
Foto: Peter Matas / Zdroj: FNsP F. D. Roosevelta
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM