Jakub Forgács Krimi

V centre Bystrice došlo k búračke: Ford sa zrazil s bavorákom, až 5 ľudí zranených

Krušné chvíle v centre Banskej Bystrice. Pri zrážke áut museli zasahovať aj hasiči s hydraulikou. Zranených odvážalo niekoľko záchraniek.

Ilustračný obrázok k článku V centre Bystrice došlo k búračke: Ford sa zrazil s bavorákom, až 5 ľudí zranených
Zdroj: Webnoviny.sk

„Vo štvrtok bola krátko pred 22:00 ohlásená dopravná nehoda dvoch osobných áut Ford Kuga a BMW na Kapitulskej ulici v Banskej Bystrici,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici Erik Piater.

„Zasahujúci príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici vyslobodili zranených z havarovaných áut pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia,“ pokračoval Piater, podľa ktorého následne poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel Zdravotnej záchrannej služby.

„Pri nehode boli piati zranení, povedal Boris Chmel, manažér pre komunikáciu s verejnosťou Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky. Po ošetrení podľa jeho slov previezli do banskobystrickej nemocnice mladé ženy a muža (nar. 1991, 1992 a 1982) s polytraumou, ako aj muža a ženu (nar. 1992 a 1991) s úrazmi hlavy. "Všetci zranení boli pri vedomí,“ doplnil.

„Hasiči následne zabezpečili autá proti vzniku požiaru a po naložení na vozidlá odťahovej služby očistili vozovku,“ dodal Piater.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM