Jakub Forgács Krimi Krimi

V bystrickej herni došlo k lúpežnému prepadu: Kamerové zábery, na ktorých sú zachytení podozriví muži!

V banskobystrickej herni došlo k lúpežnému prepadu! Podľa polície, jeden z páchateľov privolal pracovníčku pod zámienkou, aby mu vysvetlila spôsob registrácie na prístroji na stávkovanie a potom to prišlo. Prinášame vám zábery, na ktorých sú zachytení podozriví muži.

Ilustračný obrázok k článku V bystrickej herni došlo k lúpežnému prepadu: Kamerové zábery, na ktorých sú zachytení podozriví muži!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. „Dvaja doposiaľ neznámi páchatelia v nedeľu krátko pred 6:45 v Banskej Bystrici lúpežne prepadli pracovníčku herne na Sládkovičovej ulici,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Keď páchatelia vošli do herne, jeden z páchateľov privolal pracovníčku herne pod zámienkou, aby mu vysvetlila spôsob registrácie na prístroji na stávkovanie. Hneď ako k nemu prišla, páchateľ ju od chrbta obidvomi rukami objal, zvalil ju na pohovku a zabránil jej v pohybe. Druhý páchateľ zatiaľ prešiel za barový pult. Tu ukradol peňaženku s finančnou hotovosťou a z trezoru ďalšiu finančnú hotovosť,“ pokračovala hovorkyňa.

„Spoločnosti z Bánoviec nad Bebravou spôsobili škodu krádežou za viac ako 4 600 eur. Pracovníčke herne zranenia nespôsobili,“ uviedla ďalej Petrovičová so slovami, že po páchateľoch trestného činu pátrajú.

Polícia má k dispozícii kamerové záznamy, na ktorých sú zachytení podozriví muži. „Podozriví sú vo veku okolo 20 – 30 rokov, obidvaja sú zavalitej postavy, jeden je 170 až 175 cm vysoký, druhý približne 190 cm,“ povedala hovorkyňa.

Policajti žiadajú občanov, ak podozrivých mužov na záberoch spoznali, aby akékoľvek informácie o ich totožnosti oznámili na telefónnom čísle 158. „Taktiež sa touto cestou obraciame na prípadných svedkov, ktorí mohli spozorovať podozrivých, ako sa pohybujú po sídlisku Radvaň dňa 21.2. v čase medzi 5:00 a 7:00, aby nám tieto informácie oznámili,“ dodala hovorkyňa.

Zábery z kamery: Spoznávate týchto podozrivých mužov?
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM