Jakub Forgács Správy

V Bystrici vrcholia prípravy: Takto vyrastá Sport park EYOF, VIDEO

Za posledné dni sa podarilo postaviť veľkokapacitné stany určené pre oddych a stravovanie tisícok účastníkov, športovcov a akreditované osoby zo 48 krajín Európy.

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici vrcholia prípravy: Takto vyrastá Sport park EYOF, VIDEO
Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Prípravy EYOF Banská Bystrica 2022 vrcholia a na jednotlivých športoviskách postupne pribúda potrebné zázemie, ako aj vlajky všetkých zúčastnených štátov. Srdcom celého podujatia bude Sport park EYOF na Štiavničkách, v rámci ktorého budete môcť povzbudzovať domáce i svetové športové kapacity v piatich športoch. Mesto Banská Bystrica o tom informuje na sociálnej sieti s priloženým videom (pozn. red.: pod textom).

„Za posledné dni sa podarilo postaviť veľkokapacitné stany určené pre oddych a stravovanie tisícok účastníkov, športovcov a akreditované osoby zo 48 krajín Európy, ako aj zázemie pre zdravotnícky personál,“ uvádza samospráva k videu, v ktorom sú stany zachytené dronom.

„Cateringová zóna sa rozkladá na ploche cca 12-tisíc m2 a nachádza sa v prednej časti areálu plážového kúpaliska. Stanová plocha areálu je takmer 3-tisíc m2, z čoho kuchyňu tvorí 1 200 m2. Počas podujatia sa plánuje vydať približne 120-tisíc jedál,“ dodáva mesto.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

SRDCOM EURÓPSKEHO OLYMPIJSKÉHO FESTIVALU MLÁDEŽE BUDE ŠPORTOVÝ PARK EYOF Prípravy EYOF Banská Bystrica 2022 vrcholia a...

Posted by Mesto Banská Bystrica on Tuesday, July 12, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM