Jaroslav Dodok Rôzne

V Bystrici sa budú rozbiehať nápady: So štartom pomôžu skúsení podnikatelia aj experti

Ako zrealizovať nápad či vlastný biznis alebo vylepšiť už rozbehnuté podnikanie? Bystričania majú teraz jedinečnú príležitosť, získať cenné rady priamo v meste. Príde dokonca aj podnikateľka roka!

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici sa budú rozbiehať nápady: So štartom pomôžu skúsení podnikatelia aj experti
Zdroj: Dnes24.sk

Záhrada – Centrum nezávislej kultúry bude v utorok 10. mája o 17-tej hodine hostiť výnimočné podujatie na podporu podnikania. Štart Ups po Bystricky je stretnutie úspešných podnikateľov a expertov zo súkromného aj štátneho sektora.

Podujatie bude prebiehať formou moderovaných diskusných panelov. Rečníci porozprávajú oskúsenostiach z biznisu a poskytnú potrebné informácie o možnostiach financovania zaujímavých nápadov.

Aj podnikateľka roka!

Na Štart Ups po Bystricky vystúpia Ján Lunter, zakladateľ firmy Alfa Bio, s.r.o.; Martin Pechovský, CEO spoločnosti MGROUP, s.r.o. a výrobca svetového unikátu – dreveného počítača Xerry a Martin Adámek, spoluzakladateľ a CEO spoločnosti Inloop, s.r.o., ktorá sa venuje vývoju mobilných aplikácií.

Svoju účasť potvrdil aj Pavel Červienka, riaditeľ Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Banskej Bystrici; Mariana Slivková, podnikateľka Slovenska za rok 2014 a CEO bystrickej spoločnosti LEDeco solution, s.r.o.; Jaroslav Ľupták, investičný manažér Neulogy Ventures a spoluzakladateľ Startup Awards.SK, Michal Škantár, regionálny riaditeľ spoločnosti Fincentrum, a.s. a množstvo ďalších zaujímavých hostí.

Súťaž o naj nápad

Počas diskusie budú súčasne prebiehať aj konzultácie s partnermi podujatia, kde sa účastníci budú môcť pýtať na konkrétne problémy. V oblasti marketingu poradí Jaroslav Dodok z agentúry Mavio Media, na vizulizáciu produktov a nápadov sa pozrie Veronika Nedecká z firmy YDEAS, v oblasti programovania zas poradí Peter Sontág z MGROUP.

Súčasťou podujatia bude aj súťaž podnikateľských nápadov. Prihlásiť sa môžete TU!. Počas programu bude predstavený a vystavený svetový unikát – drevený počítač Xerry, ktorý sa vyrába v Banskej Bystrici.

Organizátormi podujatia sú Business Innovation Center Banská Bystrica a Stredoeurópske startup centrum – CESC.

Prečítajte si aj:

Bystričan, ktorý chce drevené počítače dostať do sveta. Exkluzívny rozhovor s Martinom Pechovským (27)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM