Kultúra

V Bystrici bude po dlhej dobe obľúbená "hodinka" NAŽIVO: Má byť plná humoru

Témou Bystrickej hodinky je história humoru v meste pod Urpínom s podtitulom Trocha humoru. Návštevníci sa môžu tešiť na rozprávanie a spomínanie známych Banskobystričanov.

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici bude po dlhej dobe obľúbená "hodinka" NAŽIVO: Má byť plná humoru
Zdroj: www.pixabay.com / CC0 1.0

Vlani v októbri sa nadšenci a milovníci banskobystrickej histórie stretli na pravidelnej Bystrickej hodinke v Národnom dome v Banskej Bystrici. Po niekoľkomesačnej pauze pre pandemické opatrenia si užijú trochu humoru vo štvrtok (24. 3.) o 18.00 hod, keď sa uskutoční opäť naživo.

Má byť plná veselých spomienok, hudby a vyvrcholí krstom knihy Fejsbúúk BBYSTRIČANIA. Informovali o tom organizátori z Banskobystrického okrášľovacieho spolku.

Témou Bystrickej hodinky je história humoru v meste pod Urpínom s podtitulom Trocha humoru. Návštevníci sa môžu tešiť na rozprávanie a spomínanie známych Banskobystričanov – muzikanta Roba Strieša, humoristu Jána Snopka, historika Jozefa Ďuriančika, herca, speváka a pedagóga Igora Šimega a Jozefa Frtúsa, ktorý je iniciátorom veselého večera a počas neho uvedie do života svoju knihu kariportrétov Fejsbúúk BBYSTRIČANIA. Výťažok z predaja knihy poputuje deťom s onkologickým ochorením.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM