Ivana Kováčiková Kultúra

Už viete, čo budete robiť počas víkendu? PREHĽAD, ktorý Bystričanom dodá inšpiráciu!

Ani sme sa nenazdali a po pracovnom týždni klope na dvere vytúžený víkend. Máte už naplánovaný program? Ak nie, odporúčame niekoľko podujatí v Banskej Bystrici a okolí!

Ilustračný obrázok k článku Už viete, čo budete robiť počas víkendu? PREHĽAD, ktorý Bystričanom dodá inšpiráciu!
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk

MARTIN GEIŠBERG A DANO ŠPINER

20. mája 2016 o 19:00, Klub HaD

Plánujete si piatkový večer? Martin Geišberg a Dano Špiner pre svetle sviečok zahrajú nové piesne, ktorými pohladia naše duše.

HRAJTEŽE MI, HRAJTE

20. mája 2016, Aula Beliana, Tajovského 40

Verejná rozhlasová nahrávka folklórneho koncertu pri príležitosti 90. výročia rozhlasového vysielania na Slovensku. Ak máte radi ľudové tradície, nenechajte si ju ujsť!

MAKE SOME NOISE

20. mája 2016, Ministry of Fun

Zaručená zábava počas piatkovej noci? Navštívte najznámejší tanečný klub pod Urpínom, v ktorom sa počas akcie Make some noise predstavia DJs: AUDIOROCKERS (cz) a DJ DAVE & DJ ANNDY

COFFEE FIESTA

20.- 22. mája 2016, Nám. SNP, Záhrada – Centrum nezávislej kultúry

Cech hostinských si pre vás už po tretíkrát pripravil víkend plný kávy. Coffee Fiesta však nebude opäť len o káve, ale aj o známych osobnostiach z Bystrice. Výťažok z predaja kávy bude venovaný občianskemu združeniu Svetielko nádeje.

NOC MÚZEÍ A GALÉRIÍ

21. mája 2016, banskobystrické múzeá a galérie

Nadšenci kultúry a umenia, zbystrite pozornosť. Tento týždeň sa opäť dočkáme Noci múzeí a galérií, ktorú si budete môcť vychutnať hneď na viacerých miestach v Banskej Bystrici. A nebudú chýbať ani novinky ako dobový vláčik!

JAM SESSION V KLUBE SV

21. mája 2016 o 17:00, Klub rádia Slobodný vysielač

Príďte si s nami zahrať a zažiť magickú radosť z hudby. Hrať môže každý! Ak sa chcete naladiť na jednu frekvenciu, príďte do klubu a spoznajte, čoho všetkého ste schopní.

ČIPKÁRSKO 2016

20. a 21. mája 2016, Na parkovisku pri futbalovom ihrisku FK 34 v Brusne

Zažite jedinečnú atmosféru 17. ročníka súťaže vo varení Čipkárskeho. Brusno slávi 592. výročie prvej zmienky o obci a pri tejto príležitosti pripravuje tradičnú akciu, varenie čipkárskeho.

ŽI A ZAŽI

21. a 22. mája 2016, Priestory ŠZŠ Ďumbierska

3. ročník celoslovenského stretnutia rodín detí s autizmom a inými komunitami. Počas víkendu sa môžu návštevníci tešiť na bohatý program, v rámci ktorého nebude chýbať lukostreľba, vystúpenie parkouristov aj tvorivé dielne.

DVE ROZPRÁVKY NA BRUŠKU: O JURKOVI S KOZOU A O DOBROMILOVI A LENIMÍROVI

22. mája 2016 od 16:00, BDNR

Už sú vrátka dokorán? A ak áno, tak dosť ruchu. Máme obidve na bruchu… Koho? No predsa tie rozprávky, čo čakajú za oponou! Klasická rozprávka v tradično-netradičnom spracovaní. Pre deti od troch rokov.

ALENKA V KRAJINE ZÁZRAKOV

22. mája 2016 od 17:00, Zimný štadión

Pravý ruský cirkusový muzikál – dynamické predstavenie pre celú rodinu, atraktívna zmes hudby, divadla, súčasného baletu, cirkusového a akrobatického umenia. V hlavnej úlohe Alenky slovenská herečka Natália Puklušová.

Čítajte tiež:

FOTO: Na bystrickej škole vzniká jedinečná mozaika vesmíru. Ruku k dielu priložili žiaci aj riaditeľka!

FOTO: Mešká sa tento rok s kosením? Reakcia mesta na sťažnosti Bystričanov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM