Jakub Forgács Krimi

ÚSPEŠNÝ záťah na juhu Slovenska: Muž skončil v putách, majú za tým byť DROGY, FOTO

Počas policajného zásahu boli zaistené podozrivé látky, ako aj rôzne komponenty, pri ktorých je podozrenie, že pochádzajú z drogovej trestnej činnosti.

Ilustračný obrázok k článku ÚSPEŠNÝ záťah na juhu Slovenska: Muž skončil v putách, majú za tým byť DROGY, FOTO
4
Galéria

Kriminalisti z Lučenca si tentokrát preverili podozrenie z páchania drogovej trestnej činnosti v obci Holiša, kde v utorok (15.10), v popoludňajších hodinách zadržali za pomoci príslušníkov Pohotovostného policajného útvaru odboru poriadkovej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici podozrivého, 35-ročného muža. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Následne bola vykonaná domová prehliadka, ako aj prehliadky iných priestorov. „Počas týchto úkonov boli zaistené podozrivé látky, ako aj rôzne komponenty, pri ktorých je podozrenie, že pochádzajú z drogovej trestnej činnosti,“ uviedli muži zákona.

Zaistený materiál, pri ktorom je potrebné zistiť jeho pôvod a zloženie, bol zaslaný na expertízne skúmanie. „Na základe predbežných výsledkov expertízneho skúmania bude rozhodnuté o ďalšom postupe. Podozrivý muž bol umiestnený do policajnej cely a v súvislosti s prípadom bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť,“ dodali muži zákona.

Zábery z miesta zásahu nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Lučeneckí kriminalisti na stope drogovej trestnej činnosti
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM