Jakub Forgács Správy

Unikátna novinka v bystrickej Europe: Prehľad parkovacích kapacít nájdete aj online

Bystrické nákupné centrum prichádza, podľa slov riaditeľky, s touto novinkou ako prvé na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Unikátna novinka v bystrickej Europe: Prehľad parkovacích kapacít nájdete aj online
3
Galéria
Zdroj: Europa SC

Najväčšie nákupné a voľnočasové centrum v Banskej Bystrici predstavuje ako prvé na Slovensku novinku, ktorá poteší nejedného motoristu. Voľné parkovacie plochy si teraz návštevníci centra môžu pohodlne zistiť ešte pred sadnutím za volant. V prípade plných kapacít sa tak môžu rozhodnúť pre inú alternatívu. Informovala o tom Anna Bieliková z Essence communications.

Garážové aj strešné parkoviská v Europa Shopping Center prešli za uplynulé roky viacerými zmenami. V podzemnom parkovisku pribudla prehľadná svetelná signalizácia, ktorá umožní rozpoznať voľné parkovacie miesto aj z väčšej vzdialenosti. Strešné parkovisko sa okrem rozšírenia plôch vynovilo o ďalšiu vstupnú rampu, ktorá zaisťuje plynulejší vstup. Možnosť preveriť dostupnosť parkovacích kapacít je pokračovaním v modernizácii.

„Neustále sa snažíme inovovať, je to našou prioritou z hľadiska komfortu a bezpečnosti návštevníkov. Sme radi, že s touto novinkou prichádzame ako prvé nákupné centrum na Slovensku. Pohodlné parkovanie totiž môže návštevníka príjemne prekvapiť a naopak, neodradí ho ani od ďalších návštev centra,“ vysvetľuje Michaela Čanecká, riaditeľka Europa SC.

Keďže je centrum najväčším nákupným a voľnočasovým strediskom pre širokú spádovú oblasť, a to aj mimo okresu Banská Bystrica, počas sviatkov, rozmanitých podujatí či období zliav, podliehajú parkoviská veľkému náporu návštevníkov.

„Budeme veľmi radi, keď si naši návštevníci online prehľad osvoja. Pomôže to napokon všetkým, najmä v časoch maximálneho vyťaženia centra. Vtedy môžu motoristi využiť alternatívne parkoviská v blízkosti centra a vyhnú sa tak častej frustrácii z dlhých radov pred rampami,“ vyzýva M. Čanecká.

Online prehľad parkovacích kapacít si návštevníci môžu pozrieť na stránke nákupného centra.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Unikátne online parkovanie v bystrickej Europe
3
Galéria
Zdroj: Europa SC
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM