Hokej

Tréner Baranov po prestrelke s Košicami: Príliš veľa gólov sme na môj vkus inkasovali, FOTO

Hokejisti Banskej Bystrice podľahli v utorňajšej predohrávke 11. kola Tipos extraligy na domácom ľade Košiciam 5:6.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Baranov po prestrelke s Košicami: Príliš veľa gólov sme na môj vkus inkasovali, FOTO
10
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Do vedenia išli domáci v tretej minúte, keď uspel v dorážke Výhonský. Košičania vyrovnali z trmy-vrmy pred bránkou, pričom gól po strele Bartánusa napokon rozhodcovia pripísali Michalovi Chovanovi. Bystričania v 15. minúte predviedli peknú kombinačnú akciu, na konci ktorej bol Bačík, z kruhu namieril k vzdialenejšej žrdi a tečovaný puk letel nad betón Durného. Lenže Košice vyrovnali o 40 sekúnd z presilovky, keď puk od nohy Campbella podľa videorozhodcu dovolene putoval medzi žrde.

V druhej tretine poslal „baranov“ do vedenia Kontos z dorážky, no „oceliari“ bleskovo odpovedali do štrnástich sekúnd Bartánusom pred odkrytou bránkou Rahma. Štvrtýkrát dostal Banskú Bystricu do vedenia tečom Sojka a štvrtýkrát hostia vyrovnali, keď v presilovke vypálil z kruhu nekompromisne Jääskeläinen.

V tretej tretine už chytal za Košice Riečický a potešil ho najprv obranca Southorn, ktorý v početnej výhode od modrej poslal svoj tím prvýkrát v dueli do vedenia, a potom aj Campbell, ten sa voľný z medzikružia nepomýlil. V závere Banskobystričania znížili v presilovke v hre bez brankára v šiestich proti štyrom Kontosom, ale vyrovnať sa im už nepodarilo.

Na nasledujúcej strane nájdete hlasy po zápas a podrobné štatistiky.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Predohrávka 11. kola extraligy HC  05 Banská Bystrica - HC Košice
10
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM