Hokej

Tréner Baranov po prehre so Slovanom: Hra nie je taká zlá, ale stále nám niečo chýba, FOTO

Hokejisti Slovana Bratislava zvíťazili v 19. kole Tipos extraligy nad HC 05 Banská Bystrica 7:4. Pre domáci tím to bol tretí triumf po sebe, naopak "barani" ťahajú šnúru štyroch prehier.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Baranov po prehre so Slovanom: Hra nie je taká zlá, ale stále nám niečo chýba, FOTO
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

V Bratislave sa hral veľmi otvorený hokej už od úvodu. Ako prvý musel zasahovať Gudlevskis, ale prvýkrát inkasoval jeho náprotivok Belányi. V presilovej hre sa presadil Gašpar. O minútu a pol našiel Takáč krížnou prihrávkou Yogana, ten nastrelil puk na bránu, no ešte ho tečoval Harris – 2:0. O 17 sekúnd však hostia znížili zásluhou Fossiera. Ten istý hráč mohol vzápätí vyrovnať, ale Gudlevskis zachránil. „Barani“ potom mali ďalšie šance, ale vyrovnať sa podarilo až Mistelemu v 19. minúte. O deväť sekúnd neskôr však opäť udrel Harris a Belányiho po tomto góle vystriedal Gajan.

V druhej tretine padli štyri góly, ako prví skórovali domáci. Už po päťdesiatich sekundách sa presadil Rapuzzi a trojgólový náskok zabezpečil Slovanu krídelník Yogan. V 30. minúte však znížil svojím druhým gólom Fossier a o ďalších 11 sekúnd sa presadil Mistele. Po tomto góle striedal brankárov aj tréner Slovana Döme, Gudlevskisa nahradil Winsdor. Do konca tretiny mali niekoľko šancí oba tímy, naďalej sa hralo veľmi ofenzívne.

Hneď po začiatku tretej tretiny mal dve veľké šance Tamáši, ale Winsdor predviedol výborné zákroky. Ukázali sa byť ako kľúčové, pretože Slovan potom definitívne zlomil húževnatého súpera. Najskôr strelil gól v početnej výhode Rapuzzi, pre ktorého to bol druhý zásah v stretnutí a po druhý raz v zápase sa presadil aj Yogan.

Podrobné štatistiky a hlasy po zápase nájdete na ďalšej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM