Marcel Mojžiš Krimi

Tomu sa povie smola: Zuzana ušla z miesta nehody, nabúrala však do policajnej Kobry

Tomu sa povie smola! Zuzana (21) z Banskej Bystrice podľa polície na Donovaloch spôsobila dopravnú nehodu. Mladá vodička nabúrala do zaparkovaného auta. To však nebolo hocijaké. Išlo o služobné vozidlo policajnej Kobry.

Ilustračný obrázok k článku Tomu sa povie smola: Zuzana  ušla z miesta nehody, nabúrala však do policajnej Kobry
Foto: Zuzana Jakubičková

Keď bratislavskí muži zákona vyrážali na pracovný víkend na Donovaly ešte netušili, že ich tam budú čakať nepríjemnosti. Tie nastali, keď si v noci našli nabúrané jedno zo svojich služobných vozidiel. To patrilo príslušníkom zo špeciálneho dopravného oddelenia dopravnej polície, takzvanej policajnej Kobry. Pre Bystricu24.sk to potvrdila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ostrieľaným policajtom bolo hneď jasné, že do ich Seatu Leon niekto nabúral a z miesta nehody ušiel. Muži zákona sa tak rozhodli vinníka nájsť. Podľa portálu Čas.sk, ktorý o prípade informoval, sa tak hneď ráno pustili do pátrania po druhom poškodenom aute a napokon boli úspešní. Pred chatou objavili auto, ktoré malo nabúraný predok. O pár chvíľ sa už mladá Banskobystričanka mužom zákona priznala, že požičané auto šoférovala práve ona.

Zuzana si tak nepríjemne zavarila. „Dopustila sa viacerých priestupkov v cestnej doprave, po objasnení dopravnej nehody bude spis odstúpený na prejednanie na správne konanie, kde bude vodičke uložený trest,“ dodala Mária Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM