Tlačové správy

Tipsport aréna sa pripravuje na najväčšiu show roka, vrátia sa 90-te roky s novým hudobným obsadením! + SÚŤAŽ

Prípravy hudobno-tanečnej "90s MONACObet SHOW" v Banskej Bystrici sú v plnom prúde. Párty hitov 90-tych rokov je prirodzeným pokračovaním show, ktorá uplynulú jeseň roztancovala Banskobystričanov aj hudobných nadšencov z celého Slovenska.

Zdroj: YouTube.com

Návštevníkov niekoľkohodinového maratónu hudby svetových interpretov nabudí aj vynikajúca OLDIES SHOW rádia Vlna a celovečernou zábavou bude tanečníkov sprevádzať obľúbená moderátorská dvojica Martin „Chyno“ Chynoranský a Dominika Dadíková.

Banskobystrický „zimák“ ponúkne 7-hodinový hudobný zážitok, ktorý otvorí populárny DJ rádia Vlna Peter Hurajt a hitmi z časov minulých navodí tú správnu tanečnú atmosféru. Štart OLDIES SHOW je plánovaný na 17:00 hod. a vyvrcholí vystúpením prvého z angažovaných interpretov o 19:00 hod. V tomto ročníku sa na pódiu vystrieda šesť hudobníkov svetového formátu. V Tipsport aréne naživo vystúpia MASTERBOY & BEATRIX DELGADO, CULTURE BEAT, REDNEX, CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT, COLONIA a VERONA.

Švédske zoskupenie REDNEX, ktoré v roku 2017 privítalo novú speváčku a rodáčku z Michaloviec, Niku Karch, zažiari so svojím kultovým svetovým hitom „Cotton Eye Joe“ a ďalšími veselými skladbami. Ich jedinečný hudobný štýl, kombinujúci country s tanečnými a elektronickými prvkami, doplní večer svojim humorom a nespútanou show.

Organizátor aj tentokrát sľubuje prvotriednu hudobno-zábavnú udalosť, keďže na príprave ozvučenia a osvetlenia sa bude opäť podieľať Ministry Rental Service, ktoré je zárukou dokonalých zvukových a vizuálnych zážitkov. Efektná LED kocka, ktorá má celoplošný dosah na všetky časti arény, zaistí divákom bezprostredný kontakt s pódiom a interpretmi. Ak však patríte medzi skalných fanúšikov vystupujúcich kapiel, nemusíte počas tohto hudobného sviatku ostať v pozícii diváka. Návštevníci majú ešte stále možnosť osobne sa stretnúť a vyfotografovať so svojimi obľúbenými interpretmi a to formou zakúpenia vstupu VIP A1, ktorý okrem jedinečného stretnutia s obľúbenými spevákmi ponúka aj vynikajúcu polohu v tesnej blízkosti pódia, vyhradený tanečný priestor, zázemie s vlastným barom a občerstvenie.

Prvých 1000 vstupeniek za výpredajové ceny bolo v uplynulých dňoch vypredaných!

„Vynovená Tipsport aréna sa teší čoraz väčšiemu nárastu organizovaných podujatí rôzneho charakteru. Aj predošlá a aj tohtoročná show 90-tych rokov je našim autorským podujatím, organizovaným našim klubom. Tento formát sa nám v minulom roku osvedčil, pretože sa nejedná len o koncert, je to mix svetových interpretov, obľúbených moderátorov, vynikajúceho DJ-a a skvelej atmosféry počas celého večera. Tešíme sa, že je o podujatie veľký záujem a pozývame všetkých, aby si prišli užiť skutočne neopakovateľnú atmosféru tohto výnimočného hudobného konceptu,“ približuje Ing. Veronika Švantnerová, Tipsport Arena Event Manager.

Aj tentokrát organizátori doprajú návštevníkom vysoký komfort, čo sa týka prístupnosti a dostatočného množstva bufetov a priestorov pre občerstvenie. Záujemcovia o vstupenky majú stále príležitosť vybrať si z možností pre státie, sedenie vo vybraných sektoroch na tribúnach, či veľkorysé možnosti viacerých VIP konceptov, v ktorých každý zahŕňa chutné občerstvenie aj ponuku nealko a alkoholických nápojov.

Všetky vstupenky na podujatie nájdete v sieti Ticketportal.

Organizátorom podujatia je hokejový klub HC ’05 Banská Bystrica v spolupráci s agentúrou STARHOUSE.

Vstupenky si záujemcovia môžu zakúpiť už teraz vo zvýhodnených pred­predajových cenách na ticketportal.sk.

Pozor, SÚŤAŽ!

Chcete zažiť „90s MONACObet SHOW“? Zapojte sa do súťaže o 3×2 vstupenky na jedinečnú hudobno-tanečnú show! Je to jednoduché. Napíšte nám, odkiaľ pochádza nová speváčka skupiny REDNEX, ktorá sa ku kapele pridala v roku 2017.

Svoje odpovede posielajte na e-mail sutaz@dnes24.sk od 18. októbra do 25. októbra 2023. Vyžrebujeme troch výhercov, ktorí získajú dve vstupenky na sedenie na tribúnach na unikátnu „90s MONACObet SHOW“. Do predmetu správy napíšte „NAJVÄČŠIA SHOW ROKA“.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Tipsport aréna Banská Bystrica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM