Jakub Forgács Rôzne Správy

Takto si vybavenie KARTY nepredstavovala: Lucia hovorí o FAUX PAS a vyzdvihla ľudskosť

Čakanie na vybavenie obyčajnej dopravnej karty zaskočilo viacerých Banskobystričanov. O svoju skúsenosť sa podelila Lucia Skokanová.

Ilustračný obrázok k článku Takto si vybavenie KARTY nepredstavovala: Lucia hovorí o FAUX PAS a vyzdvihla ľudskosť
2
Galéria
Foto: Lucia Skokanová

Spoločnosť SAD Zvolen prechádza na modernejší systém dopravných kariet. Preto ešte v apríli vyzvala všetkých držiteľov plastových dopravných kariet SAD Zvolen, aby do 30. septembra 2024 navštívili dopravnú kanceláriu SAD Zvolen v Banskej Bystrici alebo vo Zvolene.

Dôvodom je bezplatná technická úprava dopravných kariet na modernejší formát.

Faux pas s čakaním

V piatok sa do banskobystrickej dopravnej kancelárie vybrala aj mestská exposlankyňa a projektová manažérka Nadácie pre deti Slovenska, Lucia Skokanová. O svoju skúsenosť sa podelila na sociálnej sieti.

„V mojom prípade tento výlet za novou dopravnou kartou trval presne 1 hodinu a 20 minút,“ napísala so slovami, že ide o veľké faux pas a kým ona to zvládala ešte vcelku pokojne, viacerí ľudia boli nervózni a odišli. „Niektorí spomínali, že už tam sú druhý alebo tretíkrát,“ poznamenala.

Keď systém zlyháva

„Ľutujem tú pani za okienkom, ktorá je na to sama. Najradšej by som jej išla pomôcť. A pre starších ľudí ani jedna lavička,“ čudovala sa Skokanová, ktorá napriek dlhému čakaniu vyzdvihla prácu panej v dopravnej kancelárii.

„Je naozaj veľmi milá. Robí čo môže a popritom stihne aj pochváliť blúzku a ešte ma aj oslovovala menom. Tak vďaka aspoň za ňu. Keď systém zlyháva, aspoň ľudia to potiahnu,“ dodala na záver.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Čakanie na vybavenie dopravnej karty v Banskej Bystrici
2
Galéria
Foto: Lucia Skokanová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM