Monika Földešiová Tlačové správy

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE: Kto vyhral BIO kozmetiku so spoločnosťou Bellua?

Aj vy ste sa s nami zapojili do súťaže, v ktorej môžete podporiť boj proti testovaniu kozmetiky na nevinných tvoroch? Dnes už poznáme víťazov. Spoločnosť Bellua vám ponúka prípravky zložené výhradne z BIO prísad!

Ilustračný obrázok k článku VYHODNOTENIE SÚŤAŽE: Kto vyhral BIO kozmetiku so spoločnosťou Bellua?
Zdroj: TASR

(PR) – Pred nedávnom sme vám priniesli rozhovor s Dominikou Homolovou, zakladateľkou OZ Pes v núdzi. Okrem zatúlaných a nechcených psíkov zachraňuje aj tie zvieratá, ktoré sú často obeťou testovania kozmetických výrobcov.

„Keďže ma veľmi trápi skutočnosť, že veľké svetové firmy, ktorých sú plné reklamy a časopisy, aj v dnešnej pokrokovej dobe stále využívajú testovanie kozmetiky na zvieratách, rozhodla som sa šíriť osvetu aj v tejto oblasti. Založila som spoločnosť Bellua, ktorá momentálne ponúka 7 svetových značiek výrobcov prírodnej kozmetiky netestovanej na zvieratách. Našim hlavným poslaním je chrániť zdravie živých tvorov a prírody v spoločnom súžití,“ povedala pre náš portál Dominika.

Prostredníctvom webu www.bellua.sk šíria politiku netestovania na zvieratách medzi najširšiu verejnosť, aj prostredníctvom osvety a cenovo dostupných produktov. V dnešnej dobe existuje naozaj veľa spôsobov testovania kozmetiky, pri čom nemusí trpieť žiaden živý tvor. Testuje sa na umelo vytvorených ľudských a zvieracích bunkách, na mikroorganizmoch, baktériách, umelo vypestovaných tkanivách, placentách, dokonca na PC programoch.

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE

Odpoveď na súťažnú otázku, Čo znamená slovo bellua? je TVOR

Mená víťaziek:

Petra Jobová, Martin
Mária Klimová, Leopoldov
Ivana Počlová, Chmeľov

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM