Jakub Forgács Futbal

Štart zimnej ligy v malom futbale: Týchto 25 tímov z Bystrice a okolia si to medzi sebou rozdá

Napriek tomu, že väčšina futbalových líg má cez zimu prestávku, liga malého futbalu v Banskej Bystrici a blízkom okolí sa práve začína. Ktoré tímy v nej budú štartovať a akým systémom sa bude hrať?

Ilustračný obrázok k článku Štart zimnej ligy v malom futbale: Týchto 25 tímov z Bystrice a okolia si to medzi sebou rozdá
Zdroj: TASR

Pre priaznivcov malého futbalu v Banskej Bystrici a blízkom okolí sa začína v sobotu už 19. ročník zimnej ligy v malom futbale. Organizátor zaradil do súťaže 25 mužstiev, ktoré sú rozdelené do dvoch skupín.

Skupina „A“ bude hrať v telocvični na ZVT, skupina „B“ v Sásovej. Po odohratí základných skupín, kde každé mužstvo odohrá 11, resp. 12 zápasov, postúpi do štvrťfinále 8 mužstiev z „A“ skupiny a 8 mužstev z „B“ skupiny.

  • Zoznam tímov: Brusno kúpele, Mladosť-BCF, FC Dan, Celé zle, Unios horná, One Taxi, Iskra, Simaček, FC Nemce, Pyroboss, Tipéri, Horná krčma, ŠKP B200, Dreváci, Robokoti, Tigers United, Joga Bonito, Bezvetrie, Prima Team, Exel, Ajax, Sorry tréner, Pingoši, Vítyaz Sásová, FC Tajov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM