Jakub Forgács Rôzne

Spoločným áno v roku 2014 zamilované páry nešetrili: Ako to vyzeralo so svadbami v Bystrici?

Pre mnohých najšťastnejší deň života a začiatok novej etapy. Svadobný deň si v Banskej Bystrici vychutnali stovky zamilovaných, ktorí tak vytúženým áno pre svoju polovičku rozhodne nešetrili. Ako to vlani vyzeralo so svadbami si môžete pozrieť v prehľade štatistík.

Ilustračný obrázok k článku Spoločným áno v roku 2014 zamilované páry nešetrili: Ako to vyzeralo so svadbami v Bystrici?
Zdroj: TASR

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili svoj deň D v Banskej Bystrici viaceré zamilované páry a stovky ľudí spečatili svoju lásku. Ako sme na tom v našom meste v porovnaní s minulým rokom?

„V roku 2014 bolo v Banskej Bystrici uzavretých 388 manželstiev, z toho 228 na matričnom úrade a 160 cirkevných sobášov. Najviac sobášov, až 58, bolo v júni a 57 v septembri,“ informovala Marta Čellárová, vedúca oddelenia Matričného úradu a ohlasovne pobytu.

Ako ďalej uviedla, pre porovnanie, v roku 2013 si v našom meste povedalo svoje áno až 387 párov, z toho 173 malo cirkevný sobáš. V roku 2013 sa podľa jej slov najviac párov bralo v auguste (66) a v septembri (55).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM