Jakub Forgács Rôzne Správy

Šľachetné gesto vedenia UMB. Nie náhodou sa postaví do stánku s punčom

Tradičný punč ku Vianociam rozhodne patrí. Teraz však budete môcť kúpou obľúbeného nápoja pomôcť ľuďom, ktorí to najviac potrebujú.

Ilustračný obrázok k článku Šľachetné gesto vedenia UMB. Nie náhodou sa postaví do stánku s punčom
4
Galéria
Zdroj: UMB

V období blížiacich sa Vianoc sa čoraz častejšie stretávame s podujatiami charitatívneho charakteru. Teší nás, že aj Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici, jej zamestnanci a študenti majú chuť podporiť dobrú myšlienku a najmä tých, ktorí našu pomoc potrebujú.

„Tento rok sme sa rozhodli výťažok z Univerzitného punču venovať Svetielku nádeje, ktoré sa snažíme podporovať celoročne. Naši hokejisti preto hrdo nosia na svojich dresoch slogan: Hráme pre Svetielko nádeje. Aj výťažok z dražby dresov, v ktorých odohrali hokejisti UMB Hockey teamu zápas na podujatí Zo školy na zimák, sme venovali malým pacientom a ich rodinám a už vtedy sme sa dohodli, že tohtoročný stánok Univerzitného punču rozsvietime pre Svetielko nádeje,“ uviedol rektor UMB doc. Ing. Vladimír Hiadlovský, PhD.

„Do predaja sa zapojí vedenie univerzity, ale aj vedenia všetkých fakúlt, preto môže náš punč hrdo niesť meno Univerzitný,“ dodal rektor.

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici pozýva všetkých, aby si našli chvíľu a v stredu 13. 12. kedykoľvek v čase od 13:00 do 22:00 prišli osobne podporiť celouniverzitnú charitatívnu akciu na Námestí SNP v stánku pred historickou budovou Radnice.

Pozrite si v prilženej fotogalérii aj zábery z minuloročného Univerzitného pun­ču!

V OBRAZOCH: Univerzitný punč
4
Galéria
Zdroj: UMB
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM