Jakub Forgács Kultúra

Šikovný PREHĽAD pre každého Bystričana: Kam za relaxom počas nového týždňa?

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Banskej Bystrici zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Šikovný PREHĽAD pre každého Bystričana: Kam za relaxom počas nového týždňa?
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

ZÁHRADNÝ SKLENÍK: KNIHY NE/POTREBUJEME

21. marca 2016 o 19:00, Záhrada – CNK

Nový týždeň môžete začať zaujímavou akciou. Záhradný skleník: Knihy nepotrebujeme prinesie diskusný kabaret v Záhradnej klíme.

MARIA STUARDA

22. marca 2016 o 18:30, Štátna opera

Milovníci divadelného umenia, zbystrite pozornosť. Pod Urpínom v utorok odohrajú operu Maria Stuarda v tri dejstvách. Jej libreto napísal Giuseppe Bardari podľa prekladu drámy Friedricha Schillera Adreom Maffeiom.

T. V. RECEPTY

23. marca 2016 o 19:00, BDNR

Na svoje si v marci prídu aj tí, ktorým učarovalo divadlo. V Bábkovom divadle na Rázcestí sa môžete tešiť na predstavenie T. V. Recepty – O živote Terézie a Jána Vansu z Fortničky.

ROZMANITÉ TEÓRIE O ZEMI

23. marca 2016 o 19:00, Divadlo Štúdia tanca

Čím viac vieme, tým menej chápeme. Autorské tanečné predstavenie sa pokúša s istým nadhľadom a humorom predstaviť niekoľko dnešných tradičných diagnóz, chorôb, či fóbii, ktoré sa označujú ako civilizačné, alebo typické pre ľudstvo práve v tomto období.

AKVABATOLÁRIUM

24. marca 2016 o 10:00, BDNR

Hľadáte zaujímavý program pre svoje najmenšie ratolesti? Akvabatolárium je mokré pokračovanie cyklu pre batoľatá od 15 mesiacov do tri rokov.

SPOMIENKOVÉ OSLAVY

24. marca 2016 o 11:00, Námestie SNP

Od 2, svetovej vojny už uplynuli desiatky rokov. Na banskobystrickom Námestí SNP sa vo štvrtok budú konať Spomienkové oslavy pri príležitosti 71. výročia oslobodenia mesta.

KONCERT: MILO KRÁĽ BAND

24. marca 2016 o 19:00, Aula SZU

Hudba, ktorá má príbeh. Obľúbený herec, muzikant a skladateľ Milo Kráľ dal dokopy partiu výborných muzikantov a na koncerte v banskobystrickej Aule SZU vo štvrtok ponúka divákom výber skladieb, ktoré pôvodne skomponoval pre divadlo k rôznym divadelným inscenáciám.

VEĽKONOČNÁ PÁRTY

26. marca 2016, Ministry of Fun

V sobotu čakajte v Banskej Bystrici veľkú tanečnú žúrku. Na akcii Veľkonočná párty v banskobystrickom klube Ministry of Fun to rozbalia DJ Drožďo a DJ Izzy.

TIEŇOVÉ DIVADLO PANI OFÉLIE

27. marca 2016 o 16:00, BDNR

Rozprávka o splnených snoch, dielo Michaela Endeho. Venované 55. výročiu založenia profesionálneho bábkového divadla v Banskej Bystrici.

AVANTASIA

27. marca 2016 o 19:00, Zimný štadión

Projekt Tobiasa Sammeta (spevák populárnych Edguy), sa ihneď po vydaní diela „Avantasia – The Metal Opera Part 1“ v roku 2001 stal populárnejším ako domovskí Edguy. Tobias Sammet taktiež už slovenských fanúšikov pozná a preto je jasné, že Veľkonočný víkend pre slovenských fanúšikov bude doslova veľkonočný. Koncert v Banskej Bystrici bude trvať minimálne 3 hodiny a bude prierezom najväčších hitov tejto pravdepodobne najúspešnejšej rockovej opery všetkých čias.

Čítajte tiež:

Špeciálny prehľad na marec pre Bystričanov: 10 lákadiel, ktoré by ste počas mesiaca nemali vynechať

Máme sa naozaj na čo tešiť: Veľký prehľad TOP 30 podujatí v Bystrici v roku 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM