Hokej Správy

Semester na UMB odštartuje HOKEJOVÝ súboj: Záujemcom o štúdium chystajú DOD

Športový a spoločenský event, ktorý pripravuje univerzita s UMB Hockey team v spolupráci s jednotlivými fakultami, je už druhé podujatie tohto charakteru.

Ilustračný obrázok k článku Semester na UMB odštartuje HOKEJOVÝ súboj: Záujemcom o štúdium chystajú DOD
Zdroj: Youtube.com/@UMBHockeyTeam

Hokejový súboj medzi domácim tímom Univerzity Mateja Bela (UMB) a hosťujúcimi Gladiátormi z Trenčína otvorí 14. februára o 18.00 hod. letný semester na UMB v Banskej Bystrici. Akcia Open Semester Game na zimnom štadióne prinesie spojenie hokeja, dynamickej hudobnej show a zábavy. TASR o tom informovala Dana Straková z referátu marketingovej komunikácie univerzity.

„Športový a spoločenský event, ktorý pripravuje univerzita s UMB Hockey team v spolupráci s jednotlivými fakultami, je už druhé podujatie tohto charakteru. Inšpiruje nás k tomu, aby sa Open Semester Game stal udalosťou, ktorá bude otvárať každý akademický rok a semester vo veľkom štýle. Podujatie je prioritne určené našim študentom, ale i všetkým vášnivým fanúšikom hokeja, s ktorými spoločne oslávime začiatok letného semestra,“ priblížila Straková s tým, že po skončení zápasu sa zábava presunie do nočného klubu.

Ako UMB tiež informovala, deň pred „valentínskym“ otvorením letného semestra, 13. februára od 8.30 hod., otvorí brány všetkých siedmich fakúlt – ekonomickej, pedagogickej, filozofickej, právnickej, fakulty prírodných vied, fakulty politických vied a medzinárodných vzťahov, ako i najmladšej, ktorá vznikla od začiatku tohto roka, fakulty telesnej výchovy, športu a zdravia. Stredoškoláci a maturanti sa na Dni otvorených dverí (DOD) dozvedia bližšie informácie o možnostiach štúdia a nahliadnu tiež do vysokoškolského života na banskobystrickej univerzite.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM