Jakub Forgács Správy

SAD-ka v reakcii na hrozbu koronavírusu: Opatrenia v autobusoch na strednom Slovensku

Aj spoločnosť SAD Zvolen reagovala na možnú hrozbu koronavírusu. Opatrenia sa dotknú autobusov mestskej aj prímestskej dopravy.

Ilustračný obrázok k článku SAD-ka v reakcii na hrozbu koronavírusu: Opatrenia v autobusoch na strednom Slovensku
Zdroj: TASR

Vedenie spoločnosti Slovenská autobusová doprava Zvolen, a.s. prijalo preventívne bezpečnostné opatrenia, ktoré by mali znížiť riziko prenosu koronovaírusu v autobusoch mestskej a prímestskej dopravy. Uvádza sa to v stanovisku SAD Zvolen, ktoré zverejnila na svojej facebookovej stránke.

„Našej spoločnosti záleží na zdraví našich cestujúcich, vodičov a zamestnancov, preto nechceme nič podceniť. Na základe toho sme zabezpečili dezinfekciu autobusov, ktorá je vykonávaná ekologickými dezinfekčnými prostriedkami,“ píše sa v stanovisku.

V budovách spoločnosti podľa slov SAD Zvolen pribudli dávkovače dezinfekčných prostriedkov, rovnako budú zvýšené preventívne opatrenia aj u pracovníkov klientských centier, pokladní a u vodičov dezinfekčnými prostriedkami.

Ako uvádza SAD Zvolen, preventívne opatrenia sa realizovali aj v minulosti – už takmer 10 rokov prebieha pravidelné kompletné, ručné čistenie a dezinfekcia interiérov.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte facebook Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM