Jakub Forgács Správy

Rozlúčka prezidenta s desiatkami školákov: Takto si získal srdcia malých Bystričanov :) VIDEO

Slovenský prezident Andrej Kiska zavítal na pôdu nášho mesta. Po stretnutí s vedením mesta sa na Námestí SNP rozlúčil s davom školákov, ktorí ho čakali pred radnicou. Pozrite, čím im vyčaroval na tvárach úsmevy.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčka prezidenta s desiatkami školákov: Takto si získal srdcia malých Bystričanov :) VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok ako každý, no v Banskej Bystrici bol predsa len trošku výnimočnejší. Pod Urpín totiž zavítal prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska. Najskôr ho pred banskobystrickou radnicou privítali spoločne s vedením mesta desiatky malých Banskobystričanov.

Po krátkom programe ho už ale čakala diskusia s Jánom Noskom a jeho tímom o problémoch Banskej Bystrice. Rokovanie však prebiehalo už za zatvorenými dverami. Až po ňom sa venoval Andrej Kiska novinárom, kde prezradil aj to, čo si myslí o Banskej Bystrici a Banskobystričanoch

Po rokovaní hlavy štátu s vedením mesta a odchode z radnice prezident neobišiel ani malých Banskobystričanov, ktorí sa s ním prišli rozlúčiť na Námestie SNP. Z návštevy prezidenta mali veľkú radosť a jeden z chlapcov preto navrhol, aby Kiska do Banskej Bystrice chodil aspoň dvakrát za týždeň. „Nie, my sme sa dohodli raz za týždeň, aby ste mali jeden deň voľna, dobre? A keď nie, tak aspoň raz za rok,“ oponoval mu so smiechom prezident, ktorý sa s deťmi rozlúčil, tak ako pri zvítaní, štýlovými tľapnutiami.

Prezident vyčaroval malým Bystričanom na tvárach úsmevy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM