Jakub Forgács Správy

Prvé VIDEO a FOTO po otvorení bystrického kúpaliska: Aké sú CENY v bufetoch?

Sezóna na plážovom kúpalisku je zahájená. Boli sme sa pozrieť na to, ako to tam vyzeralo krátko po otvorení.

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

V stredu 1. júna sa otvorili brány bystrického plážového kúpaliska, hoci zatiaľ iba severný vstup (od ZAaRESu). Návštevníkov privítali vyššie ceny, ale aj novinky. Zavítali sme sa preto pozrieť priamo do areálu. Osviežiť sa zatiaľ môžete v medokýšovom plaveckom bazéne, detskom bazéne Z a baby bazéne.

Vzhľadom na to, že ide o začiatok sezóny, kúpalisko je otvorené zatiaľ od 10.00 do 18.00 hod.

Čo ponúkajú bufety?

Doplniť energiu môžete v bufete Rotunda, ktorý však z technických príčin otvoria až v piatok a v bufete Retro Café pri medokýšovom bazéne. Ďalšie bufety majú otvoriť cez víkend a od 9. júna má byť v prevádzke aj stánok s točenou zmrzlinou.

Čo sa cien týka, v Rotunde stoja čapovaná Kola, Urpiner či Urpiner nealko 0,5 eur/0,1l, fľaškové sladené nápoje 2,4 eur/0,5l a lievané biele či červené víno 1,5 eur/0,1l.

Hranolky kúpite za 2 eur, palacinky za 3,6 eur, buchty na pare za 4,4 eur a rôzne hlavné jedlá (kurací steak, soté, bravčový rezeň, špagety a pod.) za 4,9 eur.

Podrobnejšie cenníky nájdete v priloženej fotogalérii.

Areál prešiel obnovou

Obnovou od minulého roka prešli aj sociálne zariadenia, pribudlo množstvo chodníkov, terasy a pribudlo aj petangové centrum so šiestimi dráhami, ktoré je tesne pred dokončením

Ako už prednedávnom pre portál Bystrica.dnes24.sk uviedol generálny riaditeľ Aqualandu Juraj Sninský, od 9. júna, po vyjadrení RÚVZ, plánujú otvoriť aj L-kový bazén s atrakciami a I-čkový, ktorý prebieha najväčšou úpravou. „Hlavnou pozitívnou zmenou je, že sa detské bazény a I-čkový budeme zakrývať špeciálnymi izolačnými plachtami, keďže budú vyhrievané, aby v noci došlo k minimálnemu ochladeniu,“ spomenul Sninský.

Na kúpalisku plánujú vo štvrtok 9. júna aj DOD s programom a vstup pre verejnosť má byť v tento deň podľa slov Sninského bezplatný. Aj o tomto podujatí vám prinesieme viac informácií v ďalšom článku.

Aktuálne zábery z plážového kúpalisku nájdete na videu a v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zábery z bystrického kúpaliska po otvorení (2022)
26
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM