Jakub Forgács Hokej

Prípravný kemp reprezentácie v Bystrici: Hráčov skolili zdravotné problémy tak, že museli odísť

V rámci prípravného kempu slovenskej hokejovej reprezentácie v Banskej Bystrici sa do tréningu zapojil už aj obranca Richard Stehlík. Dvoch hráčov a to Tybora a Brejčáka však potrápili zdravotné problémy natoľko, že museli odcestovať domov.

Ilustračný obrázok k článku Prípravný kemp reprezentácie v Bystrici: Hráčov skolili zdravotné problémy tak, že museli odísť
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Hlavný tréner Vladimír Vůjtek musel oželieť dvojicu hráčov. Už dlhšie mal problémy so žalúdkom útočník Radoslav Tybor. „Počas play off som už ani netrénoval. Len som hral pod účinkom tabletiek a injekcií. Za štyri týždne som schudol šesť kilogramov a mal problémy s prijímaním akejkoľvek potravy. Buď som všetko vyvrátil, alebo som mal polhodinu po jedle neznesiteľné kŕče. Verím, že čoskoro budem v poriadku,“ povedal Tybor pre hockeyslovakia.sk.

Útočník Pardubíc sa podrobil v Banskej Bystrici vyšetreniu u gastroenterológa, ktorý mu nasadil antibiotiká. K reprezentačnému tímu by sa mal opäť pripojiť na budúci týždeň v Bratislave. Z Banskej Bystrice odcestoval aj obranca Slovana Bratislava Ján Brejčák, ktorý dostal teploty a lekár František Okál mu odporučil domácu liečbu. Reprezentanti budú počas kempu pod Urpínom spoločne trénovať až do piatka.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM