Jakub Forgács Samospráva

Primátor Bystrice Peter Gogola: 5 dôvodov, prečo opäť kandidujem!

Okrem čerstvého oficiálneho oznámenia kandidatúry na post hlavy mesta Banskej Bystrice uviedol primátor Peter Gogola aj dôvody, pre ktoré sa v nadchádzajúcich komunálnych voľbách bude opäť uchádzať o priazeň občanov mesta.

Ilustračný obrázok k článku Primátor Bystrice Peter Gogola: 5 dôvodov, prečo opäť kandidujem!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Dnes doobeda sme vás informovali, že Peter Gogola ohlásil svoju opätovnú kandidatúru na primátora Banskej Bystrice. „Po zvážení všetkých okolností som sa rozhodol, že budem kandidovať za primátora,“ povedal novinárom na brífingu Gogola, ktorý sa rozhodol o kreslo primátora uchádzať ako nezávislý občiansky kandiát. Na stretnutí naznačil aj niekoľko dôvodov, prečo chce opäť kandidovať.

Dôvody, pre ktoré opäť kandiduje

  • Rozhodli sme sa otáčať kormidlom veľkej záoceánskej lode krajského mesta Banská Bystrica, smerom k rozvoju cestovného ruchu, čo už prinieslo prvé výsledky, ale rozhodne nemôžeme byť spokojní. Tá kontinuita je aj z tohto dôvodu dôležitá a potrebná.
  • Na veľmi vysokej úrovni som prevzal oblasť sociálnych služieb, na čo chcem ďalej nadviazať a opäť prinášať ďalšie prvky v tejto oblasti.
  • Prijali sme ťažké a nepopulárne rozhodnutia ohľadne racionalizácie škôl, ale zároveň realizujeme rekonštrukcie škôl. Toto je niečo, v čom by som ďalej chcel pokračovať, lebo sa mi to zdá dôležité
  • Rozbehli sme rekonštrukcie historických pamiatok v meste. Aj toto je míľnik na ceste, ktorá by mala napredovať týmto smerom.
  • Najlepšie vysvedčenie mi vystavia voliči, ale ak by som sa mal ako bývalý pedagóg ohodnotiť známkou, ako v škole, tak by som svoje účinkovanie na poste primátora hodnotil dvojkou. A práve preto chcem opäť kandidovať, aby som si dvojku opravil na jednotku.
Primátor Banskej Bystrice Peter Gogola potvrdil svoju kandidatúru
4
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM