Jakub Forgács Samospráva

Gogola chce byť opäť primátorom: Aké boli jeho prvé slová po ohlásení kandidatúry?

Primátor išiel s kožou na trh! Peter Gogola na brífingu potvrdil, že sa v nadchádzajúcich komunálnych voľbách bude opäť uchádzať o kreslo primátora mesta Banská Bystrica. Vieme viac...

Ilustračný obrázok k článku Gogola chce byť opäť primátorom: Aké boli jeho prvé slová po ohlásení kandidatúry?
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás informovali už včera, súčasný primátor mesta Peter Gogola sa rozhodol prehovoriť k téme blížiacich sa komunálnych volieb na špeciálnom brífingu pre novinárov. Pred budovou Mestského úradu v Banskej Bystrici hlava mesta v stredu ráno potvrdila, že sa bude opätovne uchádzať o post primátora.

„Po zvážení všetkých okolností som sa rozhodol, že budem kandidovať za primátora,“ povedal na brífingu Gogola, ktorý sa rozhodol o kreslo primátora uchádzať ako nezávislý občiansky kandiát. „Mojou prioritou je zostať nezávislý, ale samozrejme, chcem komunikovať so všetkými politickými stranami, ktoré pôsobia na území nášho mesta,“ pokračoval.

Mám pocit, že prácu, ktorú sa nám podarilo rozbehnúť a smerovanie mesta, by bolo dôležité podporiť kontinuitou, pretože Banská Bystrica, až na jednu výnimku, malo v každých komunálnych voľbách nového primátora,“ pokračoval primátor, podľa ktorého sa aj toto do istej miery podpísalo na rozvoji mesta. „Verím, že obyvatelia vnímajú zmeny, ktoré sa v našom meste udiali a dajú mi svoju dôveru a šancu pokračovať ďalšie štyri roky,“ dodal Gogola.

Primátor Banskej Bystrice Peter Gogola potvrdil svoju kandidatúru
4
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM