Jakub Forgács Krimi

Pri autobusovej stanici došlo k prepadu. Páchateľ neznámym predmetom pichal ženu po tele!

Okamihy hrôzy na frekventovanom chodníku neďaleko autobusovej stanice. Ženu (59) podľa slov polície prepadol nateraz neznámy páchateľ, ktorý ju neznámym predmetom pichal do chrbta a to ešte nebolo všetko!

Ilustračný obrázok k článku Pri autobusovej stanici došlo k prepadu. Páchateľ neznámym predmetom pichal ženu po tele!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia informovala, že v Banskej Bystrici vyšetruje lúpežné prepadnutie, pri ktorom na ulici páchateľ prepadol a okradol staršiu ženu. „Páchateľ v Banskej Bystrici v stredu okolo 18:15 na ulici Námestie Slobody, na chodníku za podchodom v smere na autobusovú stanicu, pristúpil odzadu k žene (59) zo Seliec, nezisteným predmetom jej opakovane pichal do chrbta, načo sa žena otočila,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Páchateľ ju strčil do chrbta, následkom čoho spadla chrbtom a hlavou na chodník. Chytil jej kabelku prevesenú cez ruku a opakovane ju pichal nezisteným predmetom po celom tele. Poškodená sa bránila, ale aj napriek tomu jej kabelku vytrhol a následne ušiel cez podchod smerom k Domu kultúry,“ pokračovala Faltániová, podľa ktorej jej spôsobil zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie a zničením kabáta jej vznikla škoda 35 eur.

Keďže žena volala o pomoc, spozorovala ju okoloidúca chodkyňa, ktorá privolala políciu a záchranku. „V blízkosti bol aj neznámy muž, ktorý sa za páchateľom rozbehol. Páchateľ pri úteku kabelku v podchode odhodil, takže sa aj s obsahom poškodenej vrátila. Polícia v Banskej Bystrici žiada neznámeho muža ako svedka, aby sa prihlásil na polícii a pomohol tento zločin objasniť,“ doplnila Faltániová.

V prípade už vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, za ktorý hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM