Tlačové správy

Na Donovaly zavítajú rozprávkové postavičky na 3. ročník festivalu maskotov

Už tradične sa ku koncu letných prázdnin môžu deti tešiť na veľmi populárnu akciu v známom rekreačnom stredisku neďaleko Banskej Bystrice na Donovaloch. V nedeľu 21.augusta 2016 sa tu uskutoční 3. ročník letného festivalu maskotov na bobovej dráhe s bohatým sprievodným programom.

Ilustračný obrázok k článku Na Donovaly zavítajú rozprávkové postavičky na 3. ročník festivalu maskotov
Zdroj: Park Snow Donovaly

Program festivalu bude prebiehať v areáli adrenalínového centra FunArény Donovaly, ktorá už 9. sezónu ponúka adrenalínovú zábavu pre návštevníkov všetkých vekových kategórií počas letných mesiacov. Najpopulárnejšou atrakciou je tobogánová bobová dráha, avšak návštevníci môžu využiť aj ďalšie atrakcie ako napr. jeden z najväčších lanových parkov na Slovensku, lezeckú stenu, vyviezť sa lanovkou na Novú hoľu a pre deti sú k dispozícii trampolíny a nafukovací hrad. Podobne ako v uplynulých dvoch ročníkoch sa niektorí maskoti, ktorým to úbor umožní spustia spolu s deťmi na bobovej dráhe, zatancujú si s nimi na megadiskotéke a celá akcia bude ukončená spoločným fotením maskotov s deťmi a ich rodičmi.

„Veľmi nás teší, že sa nám v spolupráci s Agentúrou PRO-STAFF, občianskym združením Viva Slovakia a letným adrenalínovým centrom FunAréna Donovaly opäť po roku podarilo toto podujatie už po tretíkrát organizovať práve v našom stredisku na Donovaloch, ktoré sa už niekoľko sezón profiluje ako stredisko s celoročnou ponukou na oddych a relax práve pre rodiny s deťmi,“ informoval marketingový manažér PARK SNOW Donovaly Miroslav Dobrota.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Prežite koniec prázdnin dobrodružne: Lanový park, megadiskotéka aj maskoti na bo
9
Galéria
Zdroj: Park Snow Donovaly
Zdroj: Park Snow Donovaly
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM