Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Pred Bystricou došlo k nehode: Jedno z áut skončilo v poli, ratujú zranenú osobu, FOTO

Premávku na mieste riadi polícia. Štátna cesta 1/69 je prejazdná v jednom jazdnom pruhu.

Ilustračný obrázok k článku Pred Bystricou došlo k nehode: Jedno z áut skončilo v poli, ratujú zranenú osobu, FOTO
2
Galéria

V utorok došlo k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel so zranením na štátnej ceste 1/69. Krátko po 10.30 hod. o tom informovalo Operačné stredisko (OS) Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici so slovami, že na mieste zasahujú dva kusy techniky a siedmi príslušníci príslušníci HaZZ.

Ako pre spravodajský portál Dnes 24 upresnili z OS HaZZ, k nehode došlo pred Banskou Bystricou, pri soche, kde začína stará cesta na Zvolen.

Auto skončilo v poli

„Jedno vozidlo sa nachádza na štátnej ceste a druhé vedľa cesty v poli s kukuricou. Pri udalosti došlo k zraneniu jednej osoby,“ uviedli hasiči.

„Príslušníci HaZZ po príchode na miesto udalosti zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a prípadnému nežiaducemu pohybu. Zranená osoba sa nachádza v ošetrení posádky Záchrannej zdravotnej služby,“ pokračovali so slovami, že na mieste udalosti sa nachádza hliadka Polície, ktoré riadi premávku v uvedenom úseku štátnej cesty.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii a nové informácie o tom, čo sa podľa slov polície odohralo na ceste, sú zverejnené TU.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Po nehode pri Bystrici skončilo auto v poli
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM