Marcel Páleš Kultúra

Pozrite si nový videoklip kapely Peacock Ball: Spoznáte v ňom známe priestory z Banskej Bystrice?

Nový rok, nový debutový album, nový klip! Energické hard-rockové zoskupenie z Banskej Bystrice priaznivcom rockovej hudby prinieslo svoj prvý oficiálny videoklip. A ten sa nakrúcal v čoraz známejšom bystrickom kultúrnom centre.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si nový videoklip kapely Peacock Ball: Spoznáte v ňom známe priestory z Banskej Bystrice?
Zdroj: Dnes24.sk

Peacock Ball, kapela z Banskej Bystrice, o ktorej sme nedávno písali, je síce ešte len kdesi v plienkach, už sa však ukazuje vo veľmi dobrom svetle. Videoklip vyšiel z réžie kameramana Michala Púchého. Skladba The Renegades je súčasťou len nedávno zverejneného debutového albumu s názvom Voices from the Deep. Ten majú priaznivci rockovej hudby voľne k stiahnutiu na oficiálnych stránkach kapely.

Videoklip sa nahrával v Novembri minulého roku v priestoroch Záhrady – Centra nezávislej kultúry v Banskej Bystrici. Úlohy Birdmana alebo aj vtáčieho muža, ktorého je možné vzhliadnuť v úplnej premiére, a to v závere videoklipu, sa pre tentoraz ujal huslista a multiinštrumen­talista Jozef Pantlík.

„Birdman sa tak stáva akýmsi pseudonymom, pomocou ktorého chceme aj v budúcnosti nadväzovať spoluprácu s hudobníkmi alebo inými umelcami, ktorí by mali záujem podieľať sa na vzájomnej spolupráci,“ prezradil Peter Komora z Peacock Ball. Momentálne kapela pripravuje materiál na ďalší album a po úspešných festivaloch a koncertoch odohraných v roku 2013 doma a v zahraničí sa pripravuje na ďalšie klubové koncerty či letné festivaly.

Foto: Miro Trimay

Prvý oficiálny videoklip Peacock Ball
1
Galéria
Bystická kapela Peacock Ball
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM